Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna troche

ARGENTYNA PRZEGRALA - PLACZE

Polecane posty

Gość żałosni forumowicze
bardzo :o🖐️

Gość żałosni forumowicze
a to na pociechę: BRZESZCZOT DO METALU BOSCH T118 B - 1 SZTUKA Towar nowy. Wystawiamy faktury VAT. Nr kat.: 2 608 631 965 Informacji o aukcjach udzielane są telefonicznie od poniedziałku do piątku w godz. 8.00 - 16.00: (0 56) 66 91 117 (0 56) 66 91 122 bosch_kontaktsa 9319256 bosch@kontakt-sa.pl allegro@kontakt-sa.pl Numer konta bankowego: Raiffeisen Bank Polska S.A. 48 1750 1208 0000 0000 0231 0608 Warunki wysyłki i płatności znajdziecie na mojej stronie www Po dokonaniu zakupu na Allegro proszę o określenie formy płatności na adres: allegro@kontakt-sa.pl Brzeszczot do wyrzynarek - chwyt z jednym noskiem. . Brzeszczot jest wykonany ze stali HSS. Jest to stal szybkotnąca do zastosowań w twardych materiałach, takich jak metal, aluminium i metale kolorowe. Zęby faliste, frezowane. Zastosowanie: Do cięcia średniogrubej blachy (2,5 - 6 mm) 1 x * Blachy * Rury, profile: zamknięte * Rury, profile: otwarte * Aluminium * Materiały zespolone Dane techniczne: Długość uzębienia (mm) 51 Podziałka zębów (mm) 2 Metal, płyty (mm)

Gość a w kolorze słodkiej moze byc
hehe

tylko żałośni forumowicze gdzieś poleźli... no i mojego drugiego ja nie ma. Boi sie, czy co???a moze instrukcje brzeszczotów sobie drukuje...

a moze napędów szuka :classic_cool: żałośni zawsze na miejscu , gdzie mogli pójść ;) :D

no tak wszyscy forumowicze są żałośni:Da smutasy-najżałośniejsze...przydołby sie jakis opis brzeszczotów, moze ja nadrobie... WĄŻ OPLATANY DO ŚRODKÓW OCHRONY ROŚLIN Średnica 12,5 mm ,ciśnienie robocze 2,0 MPa = 20 atmosfer UWAGA !!! Cena jednostki podana w opcji Kup Teraz dotyczy 1 metra bieżącego węża. Dane techniczne: Ciśnienie robocze: 2,0 MPa (20 atm.) Zakresie temperatur: od -25°C do +60°C Ciśnienie rozrywające > 4,5 MPa (45 atm.) mierzone w temperaturze 23°C Wzmocnienie: Stylon Standardowe długości: 25m i 50m Informacje techniczne: Średnica wewnętrzna Grubość ścianki Długość węża Waga pęczka Objętość pęczka Ilość na palecie (mm) (mm) (m) (kg/szt.) (m³/szt.) (szt./palete) 12,5 3,0 25 4,1 0,0139 66 12,5 3,0 50 8,2 0,0248 36 Jeśli poszukujesz innego węża napisz do nasz !!! U Nas znajdziesz duży wybór węży :D:D:D:Ddla odmiany, jakby juz brzeszczoty były zakupione...

:D :D :D No prosze całe zycie człowiek się uczy :D Jeszcze tylko wałów korbowych brakuje ;) :D A smutna nic sie nie chce rozwinać :(

Dzieki za wały !!! Są CUDOWNE !! :D :D Hola smutnej z kropka nie moze być smutno ! :classic_cool: Udanego dzionka !! :)

Gość żałosni forumowicze
już jestem :classic_cool:

Gość żałosni forumowicze
ale o sso choźźi? :o

noooooooo wiemy :( :( Posypujemy głowy popiołem :( :D :D Smutna kope lat :D żałosci gdzieście byli jak Was nie było ??? :D

Gość żałosni forumowicze
sialismy dym gdzie indziej :classic_cool:

Też uciekam chociaż nie na mode na sukces :D żałosni - piateczka zadymiarze ! :classic_cool:

Gość żałosni forumowicze
podnosze