Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apfella

Dziewczyny robicie facetowi loda przez gumkę?

Polecane posty

Gość Apfella

Poznałam fajnego faceta w necie, umówiliśmy się na sex i mam dylemat: chcę obciągnąć mu laskę, ale nie wyobrażam sobie, żebym robiła to przez prezerwatywę ale z drugiej strony nie znam go na tyle, żeby uwierzyć, że uprawia sex tylko z żoną i jest zdrowy w 100%. Jak to pogodzić?

Gość kolejnego dnia
dziwki robia tylko przez gume więc sie nie krępuj :)

Gość tragedy
a co to za przyjemnosc zuc gume z lateksu :O...

Gość Słownik
dziwka - r.ż. zazwyczaj kobieta. Robi laski poznanym przez internet żonatym mężczyznom. zob.też ździra.

No właśnie przyjemność żadna, nie wyobrażam sobie lizać go przez gumę ale z drugiej strony nie chcę czegoś złapać ...

Gość Nie bój się
syfa na mózgu i tak już masz.

Gość przez takie
jak Ty rozwalają się związki. Zstanów się, czy Ty byś chciała, żeby Twój mąż umówił się kiedyś z laską z neta na sex. Brrrrr..... ohydztwo!

Gość gość
nie cnotliwa, tylko z zasadami moze:o

Gość przez takie
jeśli masz już męża, to tym gorzej o Tobie świadczy...

Gość Słownik
Zamężna dziwka - r.ż najgorszy gatunek dziwek. Ostatnio się mnożą.

Gość przeczytalam
i oczom nie wierze..........do czego to podobne....wlasciwie brak mi slow. Słyszalam,ze swiat jest ohydny, ale zeby do tego stopnia. Zastanow sie!!!!Mnie sie wydawalo,ze z facetami mozna takze rozmawiac ,a tu prosze od razu "robienie loda".Nie chcialabym wiedziec, o czym rozmawialiscie na czacie. Biedne zony i biedni mezowie...........

Pomijam kwestie moralne. Jesli juz to w gumce. Jesli zrobisz to bez gumki a on ma np HIV ( o ktory moze nawet nie wiedziec) to Ty tez masz HIV w tym momencie prawie na 100%. Polecam książkę Zbigniewa Izdebskiego \"Sex po polsku\"

Gość gość
Tak se mysle teraz, ze to chyba prowokacja, dajcie spokoj, karmimy prowokatora:o

Gość Słownik
dziwka prowokator - gatunek nie istniejący.

Gość mi zawsze
robią bez gumki :):):):)):):):):):):):)):):):):):)):):):):):)):):):)):

Nie prosiłam nikogo o ocenianie ,,, zadałam konkretne pytanie! Małżeństwa nie rozbijają się z tego powodu, jeżeli w małżeństwie nie ma już miłości, czułości, seksu to prędzej czy później pojawią się myśli o zdradzie, więc zamiast zwalać winę na kogoś sami zadbajcie o wasze związki. A Ty fantazjujacy nie nazywaj mnie suką, bo ty zdaje się szukasz na necie partnerki do onanizmu, nieprawdaż? Więc kim jesteś? Uważasz się za lepszego dziwkarzu?

Gość Słownik
fantazjujacy dziwkarz - r.m. gatunek mało szkodliwy. Właściwie nieszkodliwy w porównaniu z --> zamężną dziwką.

Gość stado moralizatorow i świętych
Słownik piedolnij sie w grzbiet i sie rozleć najlepiej.

Gość *Justa*
Dziwka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Facet może się pieprzyć na okrągło, zdradzać i najwyżej jest playboyem a jak robi to kobieta to od razu nazywa się ją dziwką, tak? Puknijcie się w te puste łby! Zdecydowałam się na ten krok po 10 latach małżeństwa, rozwód nie wchodzi w grę, więc mam do końca życia być skazana na celibat? Wystarczająco długo kierowałam się zasadami i co z tego mam? Teraz przynajmniej będę miała przyjemność! A jeżeli ktoś ma ochotę wygłaszać umoralniające kazania to nie na tym topiku!

Gość pust łeb to niestety
ale ty masz nie zauważyłas jeszcze ??????????

Gość Słownik
pusty łeb - r.m. częsta domena dziwek. Zob. też --> rozdarta gęba.

Gość gość
Wszystko jest spoko, kiedy malzenstwo jest calkowicie rozwalone - jeno i drugie, gdy separacja jest, gdy laczy tylko wpolne nazwisko, kasa i mieszkanie, gdy malzonek wie, ze jest zdradzany, gdy mu to wisi. To jest w porzadku. Wiem, ze czasami rozwody nie wchodza w gre. Jsli dwoje ludzi zyje obok siebie i nic ich nie laczy to nie ma mowy o skazywaniu sie na celibat. Gorzej jest, jak zdradzana strona nic o zdradzie nie wie, jak nadal kocha, jak by ja to skrzywdzilo, gdyby sie dowiedziala. Doprowadzenie do takiej sytuacji to jednak kurewstwo jest, nie uwazasz? Wiem, ze duzo jest takich przypadkow.

Gość gość
Facet zdradzajacy to dziwkarz, a kobieta to dziwka...ja nie wprowadzam takich rozroznien jakniektorzy szowinistyczni faceci.

Do pozdro - zgadzam się z tym co piszesz. Moje małżeństwo to fikcja, istnieje tylko na papierze, mój mąż nawet nie interesuje się tym co robię, więc nie zamierzam mu o tym mówić, bo po co? I tak nie zrobi to na nim żadnego wrażenia ...

Gość Lolitek
Kup sobie prezerwatywę truskawkową i obciągaj :)

Gość Dobrze wiesz że zrobi wrażenie
A następnie weźmie cię za łeb i wywali za drzwi.

Gość gość
Niekoniecznie, w malzenstwie moich rodzicow nic na nim nie zrobilo by juz wrazenia, bo to zlamas jest i sam chodzi na boki:o