Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojojojojjjj

problem z sexem

Polecane posty

Gość jojojojojjjj

wiem ze pewnie zaraz bede wyśmiana i zobacze texty typu ,,chapaj dzide" itp jak to z reguły bywa na tym forum ale moze trafie na kogos normanego kto mi powie o co w tym chodzi. gdy kochamy sie z moim chłopakiem pierwszy raz danego wieczoru, jest ok, ale gdy robimy to z powrotem za pół godz czy godz, to na początku jego członek jest twardy, ale po 5 minutach sexu już taki nie jest i co za tym idzie z sexu nici:/ od czego mogą być takie problemy??? nie raz bywało ze kochalismy się nawet 3 razy pod rzad...sama nie wiem czy to moja wina, czy moze Jemu cos dolega???

Gość jojojojojjjj
to jak jestes kurwa taka dorosła/y to odpowiedz a nie wymądrzaj sie!!!

Gość figlarusia
Odczekac, nie panikowac. Problem by byl gdyby Twoj chlopak wcale nie mial erekcji. Ludzkie cialo jest jak droga zabawka - nie zawsze robi to, na co mamy ochote. Czasami organizm troche inaczej reaguje ale to normalne. Zeby nie wpadac w jakas histerie co potem sie skonczy ogromnymi kompleksami i niechecia do seksu proponuje zebyscie sie poki co kochali tylko jeden raz i na razie odpuscili kolejne proby za pol godziny bo jesli dalej nie bedzie wychodzilo to tylko chlopak bedzie sie gorzej z tym czul. Proponuje jeden stosunek, moze byc dlugi, z pieszczotkami itd. Po nim przytulanko i koniec. Za kilka dni mozecie sprobowac pokochac sie wiecej razy ale bez nerwow. Bo jesli idziecie do lozka z pytaniem w glowie - stanie mu dzis drugi raz czy nie - to juz na starcie jest po zawodach. Naprawde nie ma sie czym przejmowac. Takie sytuacje sie zdarzaja i mijaja. Trzeba tylko czasu i odpoczynku. Pozdrawiam :-)

Gość dlaczego..........
Najpierw ty powiedz dlaczego?

Gość jojojojojjjj
dziękuję;) figlarusia

Gość jojojojojjjj
oj prostactwo i wieśniactwo nie zna tu granic:/ załosni jestescie, powiedzieć spierdalaj i dodawac te głupie komentarze to kazdy potrafi ale o madre zdanie na temat już trudniej... żenada

Gość dlaczego..........
A ty jesteś wrażliwa i skomplikowana - bo w wieku 16 lat się sexem zajmujesz?

Gość skad wiecie ile ma lat

Gość dziewczyna_19
jak ktos ma do kogos jakies "ale" to moze najlepszym wyjsciem na pokazanie kto jest mocny tylko w klikaniu na forum bedzie spotkanie sie na zywo i przedstawinie tych swoich wszystkich racji.

Gość dziewczyna_19
poza tym że czasem p...le bez sensu, to jestek OK :)

Gość dziewczyna_19
hehehe mam Twoj IP teraz sobie mozesz szalec

Gość jojojojojjjj
16 lat prostaczko to może masz ty a jak nie to jeszcze gorzej bo myslał by kto chodząca wiedza ,a skoro moje pytanie jest dla ciebie dziecinne to ciekawe czemu na nie nie odpowiedziałas....bo sama gówno wiesz!!!!!

Gość dziewczyna_19
A ja mam twój IQ hehehe - poszalejemy?

Gość heheheheh dobre

Gość dziewczyna_19
oki, zgadzam sie na walke ale musi miec co wsadzic bo moje dupsko jest rozjechaane jak półtorarocznej maciory...czy ma taki asortyment twoj stryj??????