Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neonka

Czy jesli na tescie po 15 min pojawila sie druga kreska to...

Polecane posty

czy jest mozliwa ciaza ??? a poza tym co myslicie o Pre Tescie ?

Gość mnb
przeczytaj ulotke to bedziesz wiedziala jest napisane jak wół ze po 15 minutach wynik nie jest juz aktualny!

Gość sarah26
czy przypadkiem na ulotce nie pisze ze po iluś tam minutach nie wolno uz patrzec na tes? że wynik jest wiarygodny tylko po uplynieciu np 3 min? ja robilam kilka i wiem ze tak pisało. przeczytaj. moim zdaniem 15 min to duzo czasu i wynik jest juz nie wazny.

dzieki, ale nie mam ulotki bo to nie ja robilam test...

A wykazało po 15 minutach czy póżniej, ja robiłam i nie było kreseczki po 3 min., a po około 15 pojawiał sie cień drugiej i nie byłam w ciaży!

no wlasnie ta druga kreska nie byla taka wyrazna... i chyba po 15 minutach sie pojawila...

To ważne po ilu minutach, zrób z porannego moczu jeszcze raz, zazwyczaj po dłuższym czasie pojawia sie druga kreska, chociaz raz gdy robiłam test, jej nie było wcale, za kazdym razem jednak nie byłam w ciaży.

dzieki bardzo cynamonek, jak juz pisalam to nie ja robie ten test... chcialam sie tylko upewnic w moich domyslach... :) pozdrawiam serdecznie :) buzka

Gość ona wystraszona
Dokładniem mialam tak samo po 15 minutach pojawia sie druga kreska ale tez nie byłam w ciazy :) Czesam jest to cien czasem plamka pozdrawiam i mysle ze raczej nie jest ta osoba w ciazy