Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezalogowany stały user

A co jeżeli powiem, że u kobiet nie liczy się dla mnie wygląd?

Polecane posty

Oczywiście ogólna atrakcyjnosc jest istotna, ale zupełnie nie patrzę czy dziewczyna "jest w moim typie". Np miłość mojego zycia (nie jestesmy już razem :() kompletnie mi się na początku nie podobała fizycznie. Dopiero potem zacząła być dla mnie najsliczniejsza na swiecie. Cenię u kobiet inteligencję, wrazliwość, ciekawą osobowośc. Nie znosze dużych piersi i makijarzu :/ NIGDY nie byłbym w stanie uprawiac przygodnego seksu. Problem w tym, że obawiam się czy aby nie jest to mało męskie i cipowate :/ Co sądzicie? Można mnie mimo to nazwac męzczyzną w pełni tego słowa znaczeniu? Wygląd mam chyba ok, tzn w miarę męski - jestem dość dobrze zbudowany i napewno nei jestem metroseksualny itp. Podobno nawet ludzie boją się mnie na ulicy (?) - nie wiem jakim cudem, ale tak kilka razy usłyszałem :D

Gość Sophia Rossi
nie znosisz ",makijarzu" ?? a słownik ortograficzny znosisz ?

Przeraszam za orta, z reguły ich nie robię . Jeżeli jednak sądzisz, że ten ort. to najistotniejsza cześć mojego posta, to chybaten post nie jest skierowany do Ciebie.

\"You\'re one in a million oooo now, You\'re one in a million OooOoo...\" ;) :D Pozdrawiam!

Jeśli to napisał facet, to bardzo miłe. Kobiety całe życie zamartwiają się o swój wygląd i dzięki temu tracą bardzo wiele z życia (choćby pogodę ducha). Ja też, niestety. Dlatego miło mi się to czyta:) Choć już w \"Małym Księciu\" wyczytaliśmy, iż \"najważniejsze jest to niewidoczne dla oczu\", ciągle mamy zakodowane, że faceci to wzrokowcy i przede wszystkim wzrokowcy. Dlatego kobietom trudno jest uwierzyć, iż mężczyznę pociągać będzie inteligencja (mit o słodkiej idiotce lub blondynce:)), romantyczność czy choćby opiekuńczość (to akurat faceci lubią - zważywszy na mit o dorosłych dzieciach). Dlatego przeliczamy kalorie, patrzymy ciągle w lustro, wpadamy w depresję etc. Jeśli jesteś facetem (jeśli), który ceni ciepło, dom, radość bycia z kimś, nie dostrzegasz upływu czasu, a Bardotka czy inna Lolita na topie jest tylko wykreowanym filmowym modelem, to z pewnością jesteś wartościowym człowiekiem (w żadnym wypadku odmieńcem, raczej kimś wyjatkowo cennym). Pozdrawiam :)

podbijam temat

Gość NiebieskiMotylekl
to niespotyklane bo faceci to wzrokowcy. Ale prawdziwe piekno bije z wnetrza, nie samej urody. w takiej zakochuja sie natsolatkowie. Potem czlowiek patrzy na wiele spraw np jak mowi, jak sie odnosi. A nstki tak nie robia, kto na topie wsrod wiekszosci ten bedzie moj. Nie powiem wielu doroslym kobietom to zostaje np te w mediach. Jak slawny, leca jak na miod. A gdzie w tym uczucia, milosc? one widza slawe i kase. facet patrzacy na calosc to rzadkosc i wielka odwaga by o tym mowic.

Gość a ja myślę że
a ja nie znoszę jajek....:O:O:O

Gość jezeli tak powiesz to musisz
zmienic nicka na ''niezalogowany looser''. Brzmi podobnie :classic_cool:

Gość biebrona
a czy ty chcesz się teraz dowartościować czy jak?

Gość no niby nie patrzysz na wyglad
a nie znosisz duzych piersi....ja mam dosyc duze,to nie moja wina przeciez,czyli potencjalnie nie mam zadnych szans?z gory skreslona no to nie chrzani ze sie nie liczy

Gość niezamezna zona jancia w.
a skad jestes niezalogowany :):) :D .......ja rowniez cenie sobei inteligencje - u facetow, pociaga mnie i czasem podnieca ...

Gość juzer juzer
umuf sie zemnom .........

Gość buahhahahaaaa
to cie wyśmieją bo kazdy patrzy na wygląd, każdy!!!

Gość jarek autotuning.pl
Musisz sobie zapodac teścia domięśniowo 2 serie po 2 tygodnie, z odstępem pótorej miesiąca. Potem siłka minimum 5 x na tydzień, głównie zalecałbym mało powtórzeń i duże wagi wyciskać. Spoko, odrazu zaczniesz prawidłowo lecieć na kobety. Bo na charakter lecieć to skucha lekka :D

Gdyby faceci nie patrzyli na wygląd na świecie nie byłoby brzydkich, otyłych i samotnych kobiet. Wygląd jako taki ma znaczenie i nigdy nikt mi nie wmówi, że jest inaczej. A i zamiłowanie do ładnych kobiet nie dotyczy tylko niedojrzałych nastolatków. Mężczyzn w każdym wieku pociągają piękne kobiety. Nastolatkowie poszukują ślicznej dziewczyny, którą będą mogli pochwalić się przed kolegami. 30-latkowie oglądają się za atrakcyjnymi kobietami, koleżankami z pracy. Często zdradzają swoje żone podczas delegacji z piękną kobietą, która zawróciła im w głowie. 40-50 latkowie przeżywają kryzys wieku średniego, a zaspokojenie znajdują w ramionach zgrabnej 20-latki.

jacek autotuning ---> powiem nieskromnie, ze maszkarada nie jestem, do tego wnetrze mam bogate, a jak kocham na zawsze i z calego serca :D aha i nie mam duzych piersi:P

sylena**: a więc są jeszcze takie kobiety? :)

niezalogowany staly user----> oczywiscie ze sa, ale nie wszystkie z nich maja szczescie w sprawach sercowych:O