Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O JEDNĄ KROPLE ZA GŁEBOKO

O jedna krople za głeboko????????

Polecane posty

tyzień temu kochałam się z moim chłopakiem bez żadnego zabezpieczenia.Robilismy to dwa razy i całe dwa razy wytrysk odbył sie wewnątrz mnie... Boli mnie brzuszek :-( jest mi niedobrze i czesto chodzę siQ, czy ktoras z was miała takie objawy??? TYDZIEŃ PO!!!!???? chyba mam stresa małego...Prosze o odpowiedz

Gość BBBBaranq
ja też gratuluję 😘

czesto kochamy sie bez zabezpieczenia na tzw szybkie wyciagniecie ..lub tez nie.....Moze faktycznie to tylko emocje - ale zawsze nawet podczas stosunku pelnego nie zachodzilam w ciaze :-|

może dlatego że były to zawsze stosunki analne?

poza tym. czy efekty ciazy sa TYDZIEN PO? nie za sszybko???

nie uprawiam sexu analnego i nie zamierzam qrde - gdzie boli brzuch przy ciazy? na srodku czy w podbrzuszu???

Gość ile masz lat
?

No to teraz zaszłaś. Stosunek przerywany to żadna antykoncepcja, więc przygotuj się, że bejbik jest na 100%. Zero odpowiedzialności!

tzn. nie uprawiam z moim chłopakiem, ale już z inkasentem z gazowni owszem.

Gość hfsuihfuis
nie jest pewne czy zaszlas w ciaze , jesli tak pierwsze objawy pojawiaja sie po miesiacy , zrob test za tydzien bedzie wiarygodny.albo test z krwi a na przyszlosc uwazaj

Kurcze ucielo mi tekst.No wiec bole na poczatku ciazy to takie pobolewanie jak na okres.A te sikanie to sobie dziewczyny same wmawiaja.Bo czeste oddawanie moczu jest pod koniec ciazy kiedy dziecko i cala reszta, naciska na pecherz.

NIe chodzi mi o odpowiedzialnosc bo zamierzamy sie tak czy siak pobrac , mam na tyle lat ze chyba moge. PO prostu juz kilka razy mi sie wydawalo ze jestem a nie bylam.Teraz boli mnie brzuch , mam mdlosci, a sikania sobie nie wmawiam po prostu mi sie caly czas chce.Nie poradze nic na to!Umre chyba przed tym testem.Chce miec dzidziusia - instynkt sie pojawil :-) Niemniej jednak mam obawy i jakis lek w sobie.Do okresu mam jeszcze jakies 17 dni wiec malo prawdop.zeby to samopoczucie bylo zwiazane z nadjezdzajaca ciocia z USA

Gość hfsuihfuis
jak masz 17 dni do okresu to nie mialas jeszcze owulacji nie ma sie czym martwic. ile trwa cykl?u ciebie?

38 dni, a co?

roznie trwa.Wiem ze robilam to 1 dzien po miesiaczce

niestety pudlo - listonoszke mam a nie listonosza- to tak na przyszlosc i daruj sobi9e glupie docinki ok?

Gość gość
Tydzien od stosunku nie ma zadnych, ale to zadnych objawow ciazy, masz urojenia, wierz me, jednakze ten stosunek nalezal do kategorii najbardziej niebezpiecznych jesli chodzi o mozliwosc zaplodnienia.

Gość shark
kur**** skoro jesteś w takim wieku, że możesz wyjśc za mąż, to chyba jesteś jakaś upośledzona skoro nie stosujesz żadnych zabezpieczeń!! taki sposób antykoncepcji prawie wogóle nie zabezpieczy Cię przed ciążą!! przecież najtańsze kondomy kosztują 3 zeta a trochę lepsze ok. 10 zł... więc w czym problem??!! chyba lepiej wydac te kilka złotych niż później użerac się z dzieckiem i jeszcze na niego płacic...

tydzien po to troche za szybko, to nerwy a co za tym i idzie rowniez psychika

Gość dziewczyna_19
"kochałam się z moim chłopakiem bez żadnego zabezpieczenia.Robilismy to dwa razy i całe dwa razy wytrysk odbył sie wewnątrz mnie..." ten fragment mnie rozwala.... skoro pozwolilas na to zeby on wszedl w Ciebie i , o zgrozo, skonczyl w Tobie, bez zadnego zabezpieczenia, to sama jestes sobie winna. smieszy mnie takie glupie postepowanie a potem stresy czy jest ciaza czy jej nie ma.