Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTANIE DO KOBIET

CZY JEST TU KTOS, KOGO FACET WYJECHAŁ DO ANGLII I TAM SOBIE KOGOS ZNALAZŁ???

Polecane posty

Gość PYTANIE DO KOBIET

Gość PYTANIE DO KOBIET
napiszcie o tym

Gość ja nie ale znam takich
kumpel z hiszpani poznał żonę, ona mieszkała wioskę dalej, poznali się w madrycie. kuzyn poznał swoją obecną żonę w anglii. mieszkali od siebie 3km a poznali się w anglii

Gość PYTANIE DO KOBIET
ale mi chodzi o to, ze facet miał w polsce kobiete i rzucił ją dla nowej w anglii !!!!!!!!!!!!

Gość wie ktos
a czemu pytasz? czyzbys sie czegos obawiala? moj byly facet pojechal do england, kocham go on pisze ze tez mnie kocha ale boje sie ze sobie kogos znajdzie i zapomni o mnie:O pisal ze angielki sa grube i ble:P

Gość PYTANIE DO KOBIET
no moj tez pojechał na 3 miechy do UK ale oczywiscie głupie mysli zawsze są! moj mi tez mowił ze są olbrzymie i grube! ale są tam przeciez inne narodowosci !

Gość wie ktos
moj byly pisal dokladnie to samo, ze sa grube prosiaki hehe ale najbardziej boje sie, ze go jakas Slowianka omota :O

Gość PYTANIE DO KOBIET
aaa były ? moj obecny :) hmm sie kochacie to czemu były??? ja tez sie boje, ale moj powieddział mi tak: jesli ktores z nas sobie kogos znajdzie lub sie wypali- lepiej wiedziec o tym teraz, niz przekonac sie ze to nie milosc po slubie jesli wytrwamy - jeszcze troche i bedzie slub :):):)

Gość Siris
moj mieszka w schronisku z jakas estonka, ale mowi ze niby ladna, ale taka idiotka ze go odrzuca jak slyszy chociazby jej kroki.

szukaja, szukaja :( niestety - mam kolege- ma narzeczona i dwoej dzieci, wielce kocha, ale na \"wszystko oprocz seksu\" umawia sie z Polka - tez majaca narzeconego po prostu seksu im brakuje

Gość PYTANIE DO KOBIET
no tak jak, umawia sie z nią na wszytko oprócz seksu, bo brakuje im seksu? torche to niedobrzeczne napisz cos wiecej

Gość wie ktos
tak, byly i mowi, ze kocha, skomplikowane, ale tak jest, no chyba ze sobie pogrywa :O ciekawe jak to bedzie? a Twoj na ile wyjechal?

Gość wie ktos
agrawkaa ---> :O

Gość PYTANIE DO KOBIET
Agawkaa -- :O:O:O masakra :O:O:O

Gość PYTANIE DO KOBIET
'wie ktos' - na 3 miechy , dzis czwarty dzien jak tam jest :( a twoj?

Angielki są tłuste i nie opalone , nie ma to jak cudowne Polki :), spokojna głowa , zaden polak nie zechce angielki :P i raczej nie znajdzie sobie innej , chyba ze Polke ktora tam mieszka :P

Gość wie ktos
3 miechy to lux, szybko zleci, nie martw sie wroci taki steskniony, ze bdzie super:D a "moj" ma zamiar nie wracac...:O

Gość wie ktos
motocyklista dzieki :D tak, angielki nie sa za fajne, ale tyle Polek tam siedzi, ze nietrudno poznac :O

Gość mojej przyjaciolki facet
w anglii zdradzal ja tak bardzo ze ich wspolni znajomi powtórzyli to mojej przyjaciolce mowili ze tylko liczyli sterte kondomow w smietniku :o powtórzyli jej to bo stwierdzili ze szkoda jej dla takiego gnoja:o i dobrze ze tak zrobili w anglii nie mieszkają tylko angielki jest tez wiele słowianek ktore sa pieknymi kobietami

Gość wie ktos
ładne jest to, co sie komu podoba;) mysle, ze to czy dany zwiazek przetrwa, czy on lub ona sobie kogos znajdzie lub zdradzi, bedac daleko od drugiej osoby, z ktora jest zwiazana, zalezy od czlowieka i uczuc jakie lacza dana pare. Jeli kocha Cie prawdziwie, szczerze i mocno(a na pewno tak jest :)) to NAPEWNO nie zrobi zadnego glupstwa, zarobi kase i wroci do Ciebie, czego Ci zycze :)

Gość PYTANIE DO KOBIET
'wie ktos' - to co piszesz to szczera prawda! moj przed wyjazdem powiedział własnie to samo- ze jesli wytrwamy to okarze sie ze jest to prawdziwe uczucie i juz zawsze bedziemy razem! Dziekuje za życzenia, ja życze Ci zeby twoj były stał sie obecnym- o ile tego chcesz! wierze ze sie wam uda! A jesli masz ochote pogadac zapraszam tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3253448&start=0

Gość jeszcze jakies
przyklady?