Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

limiola.

Czy facet musi mysleć, że traci aby docenić ....

Polecane posty

Przeczytałam już tyle książek, artykułów i wszędzię pisze iż facet który nie potrafi się zdecydować na stały związek, bardzo szybko zmienia zdanie gdy poczuje że traci. Coś w tym jest. Już raz próbowałam tego sposobu lecz delikatnie i zadziałało. Jednak nie z takim skutkiem jakiego bym oczekiwała. Wiem że jestem dla niego ważna lecz po jego nieudanych związkach czasami myslę że nie ma się co dziwić że się boi. Ale ja juz dłużej nie mogę, chce być znim na dobre i na złe. Co zrobić by w koncu zrozumiał że ja go nie zranię? Wiem ze sposób o którym pisałam zadziała, tylko jak daleko mogę się posunąć? Umawiać się z innymi? Byc ciągle zajęta i nie miec dla niego tak wiele czasu? Nie dzwonić do niego? Już sama nie wiem. Proszę doradzcie.

Gość mniszka
Limiola, ten facet Cię nie kocha. Po co Ci taki facet?

Być może masz rację, choć nie chcę tak mysleć. Gdyby nic nie czuł nie byłoby tego wszystkiego. Zaczelismy od przyjaźni i tak małymi kroczkami aż doszło do obecnej sytuacji. To nie jest zwykła znajomośc, znamy się jak łyse konie, swoje rodziny itp. Poza tym kobieta czuje. Prawda? Wyczujesz kiedy jestes obojetna facetowi. A ja czuję i mogę napisać że wiem, że kocha ale się boi. Wiele razy o tym rozmawialiśmy i wiem że potrzebuje jakiegoś bodzca. Tylko jakiego?

Gość dziewczyna czy zona
skoro znacie sie jak lyse konie to chyba wiesz lepiej niz my:O

Gość mniszka
Słuchaj, jesli facet naprawdę kocha, zrobi wszystko, zeby zatrzymac kobietę u swojego boku. W innym przypadku bawi się jej uczuciami i całe życie "nie będzie pewny", aż do momentu aż znajdzie inną kobietę, dla ktorej straci głowę.