Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to juz czas

Plaga ciąż wsrod moich kolezanek- 21-latek!!!

Polecane posty

Gość czy to juz czas

Dzis na miescie spotkalam 4 kolezanki w ciązy :O cholera, zadna nie jest zamężna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kto.sia
wsrod mieszkanek mojej ulicy tez, 5 babek jest zaciazonych, ale one sa zamezne moje kolezanki ze studiow tez albo zafasolkowane albo juz maja pociechy ;)

Gość kto.sia
wsrod mieszkanek mojej ulicy tez, 5 babek jest zaciazonych, ale one sa zamezne moje kolezanki ze studiow tez albo zafasolkowane albo juz maja pociechy ;)

Gość czy 21 lat
to nie za szybko?

Gość kto.sia
mam 26lat, ale wydaje mi sie to szybko uwazam ze trzeba troche pozyc, korzystac, bo jak bedzie dziecko to koniec, pieluchy pierwsze, ja planuje za 3-4lata, to nie jest za pozno :)

Gość Plaga jakaś
Mam 20 lat, 6 moich koleżanek z technikum zostało już mamami z czego żadna nie jest mężatką. We wszystkich przypadkach ciąża była planowana, aczkolwiek teraz róznie bywa, i dzieckiem zazwyczaj zajmują się dziadkowie

Gość 22mnkj
ja mam 24 lata chce urodzic w 2007 jestem z partnerem 5 lat nie bedzie slubu ze wzgledow finansowych bardziej mi sie oplaca nie miec slubu planujemy slub 2 lata po uruodzeniu dziecka

Gość aileens
ja tez mam 21( za pol oku skoncze 22) lat i jestem w ciazy:) przyznaje sie ze nie byla planowana, ale jest super przeszczesliwa !!!