Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justine Bańka Chińska

Cienie pod oczami...............................

Polecane posty

Gość oriflamkowka
Jest taki dobry korektor kryjacy cienie oriflame zdaje sie

Gość DziewczynaZperła
używaj pudru sypkiego rozjaśniającego i podkładu np z drobinkami złota rozświetlają skóre na cienie w sam raz

pokazala sie na rynku jakis kremik na cienie, chyba z Estee Lauder...

ja kiedys uzywalam na rozjasnienie kremu ale niestety nie pamietam nazwy, wiem ze sa rowniez plastry pod oczy....napewno spojrze w sklepie jak bede....krem dzialal :)

Ja mam z tym naprawdę wielki problem.. w sumie to mam je od zawsze i to nie mój jedyny problem. ( kompleks). Jednak kiedy koleżanka zażartowała , ze ja je chyba sobie maluję to sie już załamałam. Stosowanie korektora to w sumie jeszce bardziej je uwidacznia a kremu dobrego jeszce nie znalazłam. Z nimi to trzeba uważać, bo nawet za duża aplikacja powoduje popuchnięcie oczek... Jak coś bedziecie wiedziały..to bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje bardzo.

Gość bosa stopka
takie cienie są spowodowanie niedotlenieniem miejsc pod oczami. Dlatego wydaje mi się, że najlepsza będzie kuracja dotleniająca. Jest taki krem dotleniajacy z soraya. możesz spróbować, nie zaszkodzi, a krem jest bardzo fajny, tyle, że ja nie mam takiego problemu więc nie wiem czy Ci to jakoś pomoże Trzymaj się :*

Dziękuje Ci bardzo , ale miałam ten krem... taka seria jest dla mnie za \"ciężka\", ale dziękuje bardzo za chęci, to ważne jak się widzi , że ktoś chce pomóc;):) Mam dopiero 24, boje sie jak bede wyglądała za 20 lat.. chyba tak jakbym dostała z bańki od chłopa;):)

Gość purus_at_posuere
Chwilę temu postawiłem puszczalskiej miękkią kupkę na zęby