Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna 23

Zazywanie tylko tabletek..

Polecane posty

Gość Anna 23

Jezeli stosuje systematycznie tabletki, to chyba nie musze juz dodatkowo uzywac np prezeratywy. jak na razier pozwalam mojemu mezczytznie konczyc we mnie, choc moze nie powinnam...

Gość Anula_r
Wydawalo mi sie z Twojego nicka ze masz te 23 lata ale chyba nie?!?! Bo w tym wieku bys takie rzeczy wiedziala!! Sorki nie moglam sie powstrzymac... Iles czasu pozwalalas mu konczyc w sobie a teraz nagle sie zastanawiasz czy dobrze robisz? Przepraszam ale chyba czegos nie rozumiem. Dlaczego zaczelas sie nad tym akurat teraz zastanawiac? Boisz sie ze zajdziesz w ciaze czy co :/

Gość Ola_24
Ja stosuje tylko tabletki i uwazam,ze wlasnie po to sie nimi faszeruje,zeby pozwalac facetowi konczyc we mnie.

Gość Anna 23
Tak mam tyle latek, ale w sumie od niedawna sypiamy ze soba. Biore Yasmin 3ci miesiac, systematycznie tak jak zalecil ginekolog. wiem dobrze jak dzialaja tabletki, nie ejstem nastolatka. Po prostu jedna z moich "bardziej doswiadczonych" kolezanek zauwazyla ze jednak moze to byc nie do konca skuteczne. Zasiala we mnie - duzej dziewczynie - zwykla panike i stad moje moze glupie pytanie...Prosze o odpowiedz ile z was stosuje podwojne zabezpieczenie, a ile tylko tabletki.

Gość 000000iii000
ja tylko tabletki ale własnie czekam na okres wiec jak sie okaze ze nie działaja to napisze ;)

Gość Anna 23
no ja juz jestem w trakcie 3 opakowania i n arazie zawsze okres byl........ a dzis nawet jest jaies plamienie zbyt wczesne