Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie bo oszaleję...

Poradzcie bo oszaleję ...znajomość internetowa................

Polecane posty

poradzcie bo oszaleję... własnie kogoś takiego poznałam... ON- aboslutnie jestem zauroczona , ideał mały , typ intelektualisty , ma 25 lat po studiach, układa sobie życie w mieście w którym ja studiuje.Dzisiaj wysłał mi zdjęcie i ...się rozpłakałam, bo jest świent a ja pewnie jemu nie wyśle mojego JA- porypaniec mały , mam strasxny charakter , tzn strasznie się boję bliskości ( dda ,jęsli cos komus to mówi) , ale się zauroczyłam.świetnie nam się pisało, on chyba zauroczył sie w moim podejściu do zycia ....ale poprosił tez o zdjęcie lub o spotkania.BOJĘ się i już chyba jest po wszytskim.....wiem, że jestem głupia, tego strachu nawet nazwać nie umiem.Po prostu z nikim nigdy nie byłam( 22 lata), wstyd się przyznam nawet jemu...oszaleję

Do odwaznych świat należy,spróbować zawsze możesz :) Wyslij mu foto,on napewno ci napisze co mysli.Będzie dobrze,kto nie ryzykuje ten nic nie ma.Do dzieła i zycze powodzenia :)

Gość NiebieskiMotylek
aux armes tous amoreux:)!!!

ja tez mysle ze powinnas wyslac zdjecie lub sie z nim spotkac najbardziej zaluje sie niewykorzystanych okazj, mialam bardzo podobna sytuacje i nie skorzystalam z niej i teraz go zupelnie stracilam :( trzymam kciuki!! musisz zaryzykowac 🌼

mam taki super mętlik w głowie...bo wiem, że na uczelni już nikogonie poznam raczej , zawsze swtarzam pewien dystans...nie chodzi juz nwet o tenm wygląd , ale o to o czym ja z nim bede rozmawiała? ucieknę jak nic , najgorszy jest ten brak doświadczeń...nie chce starcić takiej: okzaji:, chłopak jest na prawde w porzaku , tylko ze mną jest coś nie tak...:(((

Gość wyslij
a nie pozalujesz zobaczsz

wiem, że wszytsko wrealu moze wygladać inaczej...on sam napisał, że według inncyh zawsze stoi w opozycji i ma dosyć trudny charakter...ale własnie za to go cenie, za szczerość..nie napisał jestem naj we wszytskim...ale sama sobie komplikuje życie....jak głupia? ale czym Cie tak zaskoczył "Twój"?

wiem, że wszytsko wrealu moze wygladać inaczej - tak mowia ludzie co nigdy nie byli w tej sytuacji, w tej czyli waszej:) bedzie tak samo a nawet lepiej:)