Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Birka

Problem z facetem

Polecane posty

Go艣膰 Birka

Mam problem z koleg膮. Ja 19, on 26, ale to dopiero pocz膮tek :(. Znamy si臋 trzy lata, zacze艂o si臋 od tego, 偶e pomaga艂 mi kiedy艣 w matematyce. Potem jako艣 si臋 nie widywali艣my, wpadli艣my na siebie ze dwa-trzy razy - a p贸艂 roku temu potrzebowa艂am pomocy, wi臋c go o ni膮 poprosi艂am i dosta艂am. Potem by艂o mi艂e popo艂udnie, wymieni艣my si臋 numerami i si臋 zacz臋艂o. Albo mi si臋 wydaje, 偶e si臋 zacz臋艂o - du偶o gadali艣my na GG, on zawsze oferowa艂 pomoc przy maturze, czasem korzysta艂am, czasem nie. Potem by艂o par臋 telefon贸w, par臋 wsp贸lnych wyj艣膰, a potem si臋 pogubi艂am. Po pierwsze, on nie pracuje. Sko艅czy艂 studia i zacz膮艂 nowe, utrzymuj膮 go - na niez艂ym poziomie - rodzice. A jego plany na przysz艂o艣膰 to postudiowa膰 i zrobi膰 doktorat. Po drugie, spotykamy si臋, owszem, zawsze jest mi艂y, czaruj膮cy i w og贸le, chyba ze mn膮 flirtuje ale jako艣 tak... tak nijak. Albo pog艂aszcze po policzku, albo obejmie w talii, albo przytuli, ale zawsze jako艣 tak szybko i ze 艣miechem. Pr贸bowa艂am raz go sprowokowa膰, chwyci艂am za r臋k臋 kiedy mnie "g艂asn膮艂", ale si臋 sko艅czy艂o tak nijak: da艂 mi ca艂usa w czo艂o i r臋k臋 cofn膮艂 :(. Ze 艣miechem i jakim艣 g艂upim tekstem. I ju偶 sama nie wiem: chyba mu si臋 podobam, bo czasem ma dziwne teksty, na przyk艂ad "strasznie fajnie by艂oby si臋 kocha膰 z tob膮 na pla偶y pod gwiazdami", ale jako艣 nigdy nie zrobi艂 niczego "poza granicami". Wszystko to takie popieprzone :( :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ehhhhhh
moze po prostu nie chce od razu i艣c z toba do 艂贸偶ka. Moim zdaniem zachowuje sie idealnie .to co robi jest oznak膮 szacunku dla ciebie z jego strony. a czego ty chcesz, 偶eby nie by艂o "nijak". Nie przesadzaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhh
moze po prostu nie chce od razu i艣c z toba do 艂贸偶ka. Moim zdaniem zachowuje sie idealnie .to co robi jest oznak膮 szacunku dla ciebie z jego strony. a czego ty chcesz, 偶eby nie by艂o "nijak". Nie przesadzaj. Facet jest po prostu dobrze wychowany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Birka
Nie chodzi o 艂o偶ko. Kurcze, jak mu si臋 podobam, skoro mnie lubi - a lubi mnie, z osobami kt贸rych si臋 nie lubi nie siedzisz do drugiej nad ranem na GG, to niech co艣 mi艂ego zrobi. A co dobrego wychowania: jest dobrze wychowany, ale 艣wi臋ty te偶 nie jest. Ogl膮dali艣my zdj臋cia ze studni贸wki i s艂ysz臋 tekst o dziewczynie ze zdj臋cia: "kurcze, t臋 to m贸g艂bym przelecie膰" - czy co艣 w tym stylu. Oczywi艣cie, w tonie takim lekkim i 偶artobliwym. Zreszt膮, ze swoj膮 poprzedni膮 dziewczyn膮, chyba poszed艂 do 艂贸偶ka do艣膰 szybko i z w艂asnej inicjatywy. No i czasem ma takie teksty w stylu "podrywa艂em pann臋 z roku, ale wida膰 mnie nie lubi, wi臋c sobie dam spok贸j". No i to, 偶e b臋dzie sobie studiowa艂 jeszcze przez par臋 lat :( to te偶 mi si臋 "nie widzi". Jego koledzy z LO ju偶 pracuj膮, a on sobie studiuje. Bo lubi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhh
jakie艣 wieczne dziecko cos mi sie widzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Birka
Chyba tak :(. Ale jest naprawd臋 mi艂y, inteligentny i do艣膰 m膮dry. Na studiach ci臋偶ko pracuje, ma stypendium, ale jako艣 wcale nie chce i艣膰 do prawdziwej pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hitchkok
Jakie te laski naprawd臋 pokr臋cone - facet da艂 kilka razy korepetycje a te juz chcia艂byby zeby si臋 w nich zakocha艂 albo 偶eby je przelecia艂 - tragedia. A mo偶e on ci臋 tylko i wy艂膮cznie lubi i nic poza tym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie czyta艂am topiku
bo mi sie nie chcia艂o, ale od razu moge Ci da膰 praktyczn膮 rad臋 je艣li bardzo Ci to przeszkadza, to go rzu膰, bo faceci maj膮 to do siebie, 偶e z nimi zawsze s膮 problemy a je偶eli dotyczy to jego charakteru, to tymbardziej go rzu膰, bo opr贸cz tego, 偶e z facetami wiecznie s膮 problemy, to jeszcze nie da sie na nich w jakikolwiek spos贸b wp艂yn膮膰, bo oni nigdy si臋 nie zmieniaj膮 czasami tylko na chwil臋 odst臋puj膮 od swoich nawyk贸w, 偶eby po jakim艣 czasie z nowu do nich wr贸ci膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Birka
Hitchkok: korepetycje mi dawa艂 trzy lata temu. Ostatnio mia艂am do niego zupe艂nie inn膮 spraw臋. I nie chodzi o korepetycje czy pomoc, ale o jego zachowanie potem. Zamiast si臋 nabija膰, m贸g艂by艣 raczej co艣 poradzi膰. nie czyta艂am topiku: 偶eby go rzuci膰, musia艂abym z nim najpierw chodzi膰. A teraz znamy si臋, i tyle, a ja nie wiem co jest w艂a艣ciwie grane i co on sobie my艣li. I czy jest "wiecznym ch艂opcem", czy nie, i czy mo偶e si臋 zmieni膰 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwona truskawka
skoro mowi Ci o innych leskach, ze mu sie podobaja itd. to znaczy, ze traktuje Cie tylko i wylacznie jak dobra kumpele z ktora moze o wszystkim pogadac. nie rob sobie nadzieji, bo z tego nic nie bedzie. zakochalas sie w nim?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wela
Popieram truskawk臋, traktuje Ci臋 wy艂膮cznie jak kumpla

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Birka
Czy ja wiem... lubi臋 go, i tyle. Jest mi艂y, do艣膰 sympatyczny, inteligentny, oczytany - par臋 razy zastanawia艂am si臋 jak mog艂oby by膰. Gdyby to co robi to by艂y jakie艣 "sygna艂y", to mo偶e warto by艂oby si臋 prze艂ama膰 i spr贸bowa膰 powiedzie膰 mu co艣 milszego, jako艣 zagada膰, nie wiem, co艣 zrobi膰 偶eby si臋 zadeklarowa艂. Chyba rzeczywi艣cie jestem tylko kumplem, z drugiej strony my艣l臋, 偶e mo偶e po prostu tak si臋 popisuje z tymi dziewczynami. No i czy naprawd臋 dwudzistosze艣ciolatek szuka艂by sobie przyjaciela w dziewczynie siedem lat m艂odszej? Tak analizuj臋 i analizuj臋 i nic mi nie wychodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ambax3
jeste艣 dla niego kumplem, chcia艂by przespa膰 si臋 z tob膮, on nie zaproponuje ci tego wprost, czeka a偶 ty zaproponujesz, potem niekoniecznie ale prawdopodobnie bedzie chcia艂 aby pozosta艂o miedzy wami tak jak by艂o do tej pory, dalej b臋dzie liczy艂 na numerki z tob膮 od czasu do czasu

Udost臋pnij ten post