Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hm..

czy mogłam zajsc w ciaze...

Polecane posty

Gość Hm..

Witam...Mam mały problem...Mój chłopak 15 czerwac wyjechał do Niemiec...14 czerwca stwierdzilismy ze chcemy pobyc troszke sami.Doszło do pieszczotek...czy mozliwe jest ez przeniusł na palcu..?i czy mozliwa jest wpadka?skoro miałam dni niepłodne a poztaym mój chłopak przed kazdymi takimi pieszczotkami myje rece...Wiem ze to smieszne ale mam obay ze mogłam wpasc...chodz wiemze z akrótko czasu mogło upłynac...ale kilka dni po wyjezdzie chłopaka miałam dziwne dni czułams ie jak balonmiałam dziwnie napiety brzuch...nic mis ie nie chciało ciagle spałam...1 lipca powinnam dostac okres i do tej pory nic...a mam reguralne miesiaczki...w dodatq bol mnie piersi...czy mozliwe jest ze jest cos nie tak...czy powinnam dostac okres...wiekszosc kolezanem powiedziała mi ze skoro bola mnie piersi powinnam dostac Okres...Pomocy bo nie chce zostac młoda mamusia...

Gość TAK mozliwe a nawet pewne

Gość Nie to niemozliwe
Ktora odpowiedz wybierzesz? :O

Gość Hm..
Nie iwem czemu ale naprawde sie boje chodz spóznia mi sie okres dopiero 3dni...słyszałam ze przez takie pieszczotki mozna zajsc w ciaze...wiec sama juz nie wiem ...a w dodatq po całym zdarzeniu ze 3 dni po czyłam sie jak balon...brzuch miałam napeczniały itp.Okrez mam regularny czasem jaks ie spóznia to o 1 dzien...czy jesli bla mnie piersi to dostane?...

Gość tak se pisze
a to kochałaś się z ufoludkiem, to one zapładniają dotykając palcem brzucha kobiety, co więcej, ona jest wtedy od razu w trzecim miesiącu ciąży

Gość a ile masz lat