Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze doradzcie w tej spr

FARBA do włosów w kolorze ciemnego BRAZU ktora sie nie zmywa??

Polecane posty

Gość prosze doradzcie w tej spr

do tej pory uzywalam palette i pod wzgledem trwalosci jest super! gorzej z jakoscia, chce teraz uzywac jakiejs innej farby po ktorej wlosy beda miekkie i lsniace, mam je baaardzo ciemno brazowe- uzywalam palette ciemny braz..poleccie mi prosze jakas farbe ktorej moge uzywac w zblizonym odcieniu bo nie chce zeby odrosty mialy inny klor, ale zeby ona byla trwala i nie zmywala sie - nie chce miec potem rudych wlosow na czubku glowy bo odrosty mam jasne ;)

Gość sroda
Ja juz od 3 lat uzywam farby ciemny braz firmy Schwarzkopf POLY COLOR Revital-Colorcreme numer 480. Moj naturalny kolor to blad. Odrosty mam ale nie sa rude tylko moje wlasne. Farba trzyma sie dlugo i nie schodzi kolor przy myciu wlosow.

Gość do sroda
wlasnie ja tez mam jasne odrosty, a wlosy farbuje na ciemny kolor, bo mam bardzo ciemna oprawe oczu i w naturalnym kolorze wlosow wygladam glupia, a czy ta farba nie niszczy wlosow?? boje sie po prostu ze po dwoch tygodniach wyplucze mi sie z odrostow, jest naprawde trwala?

Gość sroda
Ja farbuje wlosy raz na miesiac ale tylko dlatego ze mi szybko rosna a nie ze farba schodzi czy cos. Wlosow nie mam zniszczonych a moja fryzjerka jest pod wrazeniem. Nawet sie nie rozdwajaja.Niestety minusem jest jak przy kazdej farbie ze wlosy sa troche suche ale odpowiednia odzywka i po klopocie.

Gość ja pindole
uzywalam przez 5 lat londe. i tylko londe. farba sie nie zmywala jedynie musialam robic odrosty. moja ciotka farbuje ta farba juz z 20 lat a wlosy ma geste i zdrowe jak kwasniewska.

Gość sroda
Nawet jak ktos nie ma gestych wlosow to po farbowaniu jakby ich bylo wiecej.A co do Kwasnieskiej to raczej o jej fryzure dba fryzjer a nie ona sama , a dobry fryzjer moze robic cuda z wlosami. Wystarczy popatrzec na reklamy szamponow czy farb.

Gość do sroda
dzwikuje Ci bardzo sroda, kupie ja!! poczytaqlam jeszcze o niej na wizazu i faktycznie ma dobpre opinie...ale jeszcze raz cie pomecze bo piszesz ze masz jasne odrosty...czy po kilku tyg. od farbowania nie masz na czubku glowy takiej zmytej na rudo jakby farby?:) bo po niektorych ktore sie zmywaly tak mialam dlatego wracalam do palette

Gość sroda
Zaskocze cie pewnie ale nie mam .Nie po tej farbie.Nie wiem dlaczego ale u mnie sa koloru blad a nie rude. Od fryzjerki slyszalam ze rude odrosty to nie tylko farba ale i dzialanie slonca. Poprostu plowieje kolor.

Gość do sroda
przejrzalam tam kolory i ten poly brillance ciemny braz jest jednak jasniejszy niz moje wlosy :( a czy Schwarzkopf Brillance to to samo?? bo tak jest duzo wiekszy wybor brazow...

Gość ja pindole
ok. moja ciotka nie chodila do fryzjera tak czesto jak kwasniewska,mimo to wygladala tak samo.

Gość sroda
Jezeli chodzi o POLY BRILLANCE to ciemny braz ma numer 880. A co do trwalosci farby to nie wiem.

Gość wiedzma_wroc
ja mam pytanie,czy te ciemne brązy wychodza prawie jak czarny? I chciałabym zapytac o radę czy pasowałby mi taki ciemny kolor?mam długie kasztanowe włosy,brązowe oczy i ciemną oprawę oczu, cera jasna,nieopalona.Zawsze podobały mi sie czarne włosy,ale mam obawy,ze będą wygladac bardzo nienaturalnie i nie będą mi pasować

Gość wiedzma_wroc
kiedys miałam ciemne ,ale wpadajace w czerwień czy fiolet,coś takiego.I wszyscy mowili,ze wyglądam jak pani Addams;)

Gość jak wybierzesz ladny brąz lub
czern ale taką naturalną,bez żadnych odcieni fioletu czy czerwieni to bedzie Ci pasować,bedziesz wyglądać ladnie i naturalnie.Unikaj fioletowych i czerwonych czerni bo one rzeczywiście nie wyglądają naturalnie i wygląda się jak z rodziny Adamsów:oAle cieply braz lub czern bez rzadnych kolorowych odcieni jest ok:-)

Gość a co myślicie na temat brązów
z Wellaton?Chodiz mi o te czekoladowe brązy czyli karmelowa,mleczna i gorzka czekolada?Jak one wychodzą?Używalam może ich któraś z Was?Szczególnie chodiz mi o kolor meczna czekolada.Jaki on jest?Wychodzi faktycznie czekolada czy czern?