Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lila24

JA KOCHAM IMPREZY ON NIE.........

Polecane posty

u was tez tak jest ja uwielbiam sie bawic a on nie cierpi imprez nie pije jest abstynetntem dlatego pewnie nie lubi ale ludzie.....ja mloda jestem on tez a zachowuje sie jak stary kawaler u was tez tak jest????

Gość zyxt
masz wyjątkowe szczęscie. trafiłaś na faceta, który ma coś w glowie więcej niż imprezy. RZADKI OKAZ. Jeżeli jest dla ciebie za mądry - rzuć go jak najprędzej, szkoda czasu, bo za chwilę on cię rzuci - zwyczajnie nie wytrzyma z bezmyślną papugą naśladującą najgorsze wzorce

Gość Seniorita22
Są tego plusy,idzeisz na impreze robisz co chcesz rozmaiwasz z kim chcesz......ja bardzo lubie chodzic sama bo jak ide z facetem to musze sie z nim bawic tylko bo jak nie to foch nie pić za duzo i w ogole wszytsko kontroluje wiec nie narzekaj;)

Gość zamien sie ze mną
ja mam takiego co tylko lata na imprezy i na dodatek ćpa - będziecie pasowac idealnie :P

U mnie jest odwrotnie, ja teraz nienawidzę imprez, picia alkoholu, a mojemu chłopakowi tego brakuje. chce jeszcze szaleć, a ja nie cierpię tego, nie potrafię się z nim bawić, jak nie byłam z nim, to chodziłam z kolezankami na dyskoteki, a teraz nie mam ochoty i przez to są kłótnie z naszym związku.

Gość zyxt popieram
Trzeba być solidnie głupim żeby skarżyć się na faceta, który nie lubi imprez. Pewnie, lepiej mieć takiego któryemu tylko imprezy w głowie, piwo, dragi no i co imprezka inna panienka, a później roznosi taki kiłe i inne świnstwa.

Gość do autorki..
Oddaj go mi, docenie jego zalety:P

Gość zyxt popieram
❤️🌼

Gość najlepiej mieć takiego
który lubi imprezy ale sporadycznie. Taki jak to sie mówi do tańca i do różańca

Gość kamicka
byla kiedys taka para. On wolal siedzieć w domu a ona na imprezy. W koncu doszlo do rozstania bo zrozumieli, ze to nie ma sensu. A on znalazl dziewczyne, która równiez nie przepadala za imprezami, czyli mnie:) i sa razem szczęśliwi:D