Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doszłam już do wniosku

Ważne! Kobitki, czy Rimmel Recover nadaje się dla mnie??????????????????????????

Polecane posty

Gość doszłam już do wniosku

Mam cerę mieszaną, po umyciu straszliwie suchą, a po kilku godzinach upału nos mi się świeci. Ale mam dość pudru, podkładu, różu itd. a jakoś muszę wyglądać w pracy:( Czy wobec tego mogę uzywać podkłądu rozświetlającego Rimmel Recover- nie będę wyglądać jak bombka choinkowa???

Gość no nikt mi nie powie

Gość magnl
Z opisu wynika, ze masz taka sama cere jak ja i dla mnie recover jest najlepszym podkladem jaki w zyciu mialam, a mialam ich juz baaardzo wiele z przerozniastych polek. Nie jest kryjacy, ale slicznie wyrownuje koloryt cery i pieknie ja rozswietla. Polecam:)

w recover najlepsze jest to ze zawiera drobinki brokatu i swietnie rozjasnia cere. naprawde fajnie wyglada.

Gość ale te drobinki nie są jakieś
wielkie???? Nie wygląda się jakby ktoś obsypał się brokatem???

ja mam cerę mieszaną i ostatnio z braku kasy kupiłam podkład miss sporty dla cery przetłuszczającej i jest super :) przynajmniej dla mnie :D jestem zadowolona :D a ten podkład to musisz sama wypróbować, bo każda skóra inaczej reaguje na dany kosmetyk :)

Gość magnl
drobinki recovera sa bardzo subtelne i nie takie "ordynarne" ;) jak np. w loreal translucide. Naprawde polecam ci recovera.

Gość loreala nie próbowałam
w ogóle nie lubię ich kosmetyków, ale Rimmela chyba wypróbuję:) Tylko mam nadzieję, że nie będę się za bardzo świecić:)

to sa takie malutkie swiecace drobineczki i naprawde fajnie to wyglada. ogolnie ostanio mam wszystko z rimela. bo tanie a dobre. ja jesli sie nie myle zaplacilam za recover 27 zl. a co do misporty to nie polecam starszna lipa raz kupilam i do wyrzucenia zbyt lejacy i wogle zle sie rozprowadzal i scieral. ale to prawda ze kazdda skora inaczej reaguje na puder. oj szkoda ze nie robia probek:(

Gość ja 2444
A do skóry mieszanej się nadaje?

Gość ja 2444
no nadaje się dla cery mieszanej???:(