Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z_mazur

Powrót do siebie po dłuższym zerwaniu, jak to u was wyglądało?

Polecane posty

Gość z_mazur

Szukam osób, które przeszły coś takiego. Jak wygladał ewentualny powrót do siebie co się działo w trakcie zerwania??

ja przeszlam cos takiego i niezaluje zwiazek sie utrwalil a teraz jestesmy malrzezstwem zawsze trzeba dac sobie szanse zeby wiedziec czy bylo warto:) pozdrawiam

Gość zbytdobryzebygokochac
warto, ale nie mozna za dlugo zwlekac, bo mozna sie zawiesc

Gość nie polecam
po dłuzszej przerwie , kiedy obie strony chciały zapomnieć nic nie jest juz takie jak było. Potem jeszcze dochodza pretensje o sposob w jaki partnerzy sie w tym czasie zachowywali, pojawiają się nowe znajomości, ehhhh

Gość
Moi znajomi zeszli się po 6 miesiącach,przez cały ten czas nie utrzymywali żadnych kontaktów.od 2 lat są szczęsliwym małżeństwem.

Gość ___ona
rozstałam sie z moja młodzieńczą miłością definitywnie w okresie matur, zeszliśmy się na pierwszym roku, zeby sie rozstac ponownie; potem spotkalismy się tuz po studiah i od 24 lat jestesmy razem w bardzo dobrym związku:) a spotkaliśmy się ostatni raz juz jako nowi, inni, dojrzali ludzie, więc i efekt był inny :) ja miałam partnera w tym czasie, kogos, kogo kochałam, on nikogo, więc może byc róznie....a i tak dla nas przwdziwym jest twierdzenie, ze nie zapomina sie o pierwszej miłości...

Gość to zalezy
jaki byl powod rozstania, bo jezeli potem ma pozostac "niesmak" i ciagle wypominania to juz lepiej nie wracac. Ja ze swoim facetem nie jestem od roku, ale chyba nadal cos czuje :) tylko czy jest sens powrotu ? moze on sie nie zmienil ? nie dojrzal ? ...moze kogos ma....wiele jest "za" i "przeciw"

Gość no tak zalezy od rozstania
czasami to głupstwa i tzreba czasu aby dorosnąc i wtedy wrócić jako dorośli ludzie ,jest tak juz jakby z inną osobą tą samą ale jednak inną;) czasami warto

Gość erosek ona
u nas bylo tak: on zerwal bo ravzej nie chcial ze mna byc a po roku stwierdzil ze ja to ta jedyna :) jestesmy razem :)

Gość a jajaj
Ja sie rozstalam ze swoim chlopakiem. Nie wiem czy jeszcze bedziemy razem, ale jesli nawet to juz nie bede taka mila i kochana dla niego jak do tej pory bylam. Bardzo mnie wkurzyl swoim niezdecydowaniem i jesli sie kiedys zejdziemy to dam mu niezle popalic :)

Gość odswizajaca
odswietzam temat!

Gość jest jeszcze ktos

A ja jestem w chorej sytuacji któa mnie dobija i nie wiem co i jak ze mną. Otóż niby sie ze mną rozstał...ale definitywnie nie chcila zakonczyć. Teraz widujemy się, spedzilismy razem weekend bo wyjechalismy na studia i był miły i jak dawniej. Przytulił, pocałowal, na ulicy chcial rekę itp..Co to wszytsko oznacza..pomocy...

nika o4----U mnie tez bylo podobnie.Pewnego dnia moja kumpela ze swoim i ja z moim bylym bylismy w barze na piwku.Tanczylismy i kiedy uslyszalam wolna piosenke,zmierzalam w strone stolika i wtedy on zlapal mnie za reke i poprosil do tanca.Rozmawialismy,wspominalismy i mowil,ze mu zalezy,ze czesto mysli o mnie itd.Gdy szlam odprowadzic go na przystanek,zlapal mnie za reke a pozniej objal i tak stalismy.Mowil,ze teraz musi kupic sobie karte do tel.z sieci w ktorej ja mam,aby miec do mnie taniej itd...Na drugi dzien puscilam mu dzwonka a on za jakis czas napisal smsa,ze mnie przeprasza za to co sie stalo,ze lepiej bedzie jesli bedzie tak jak dawniej,ze nie chce mnie zranic itd-i czy to jest madre???Najpierw daje takie sygnaly,gada takie rzeczy a potem tego zaluje-nie rozumiem tego Do facetow-NAJPIERW POMYSLCIE A POTEM ZROBCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziwni oni są i to bardzo, cięzko ich zrozumieć. U mnie to jest tak,z e ja mam z nim staly kontakt, wiele spraw nas łączy..heh tez pogmatwane. Ale ja wciąz mam NADZIEJE..to ona trzyma mnie przy życiu