Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marakasadi

on mnie przytulił, co na to mój facet.

Polecane posty

Gość bronek____88
umieram z ciekawości, podaj chociaż dziedzinę w jakiej się obraca, chyba nie pracuje nad nowym rodzajem broni,

Gość marakasadi
nie, to nie broń i nie buduje nowej, tylko raczej zajmuje sie ratowaniem i odbudowywaniem ginacych zabytkow ale z jakiej dziedziny nie moge Ci powiedziec, wybacz, jest naprawdę jednym z niewielu.

Gość bronek____88
no to faktycznie ma ciekawe zajęcie. jak sobie przypominam, to moja zona też miała wiele żalu o moje pasje, ja powoli z kazdej rezygnowałem (jedna była za brudna, druga w którą ona nie czuje się zaangazowana, trzecia że za dużo czasu spędzam) tu miała racje i chyba czuła się jak ty (tylko ona nigdy nie miała pasji, za to teraz wymysla sobie rózne i ma przetensje, ze ja sie nie zngażuję. pokrecone to wszystko

Gość marakasadi
Współczuje! Jak to jest? Dlaczego kiedy Ty rezygnujesz ze wszystkiego, zatracasz sie dla drugiej osoby, przekreslasz wszystko dla jej szczęścia i waszego spokoju ona uderza w drugą stronę, znajduje sobie pasjonujące ją zajęcie i jest szczęśliwa... a Ty zostajesz na lodzie i tak ciężko jest wrócić :( Zawsze namawiałam go do tego, zeby się realizował, żeby robił coś ze swoimi zainteresowaniami a kiedy widziałam, że nic z tego to postanowiłam zejść do jego poziomu. Teraz mam wrażenie, że odbił się ode mnie, wciskając mnie w zamulone dno i jeszcze ma pretensje o moją depresje pt "nie mam co z sobą zrobić".

Gość bronek____88
powtarzam sobie, że muszę wziąść się w garść, w końcu to ja jestem facetem, i przestac się rozczulać. nie wiem co mógłbym ci doradzić w tej sytuacji, niemniej zyczę powodzenia marakasadi