Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samawobcymmiescie

SAMA W OBCYM MIESCIE

Polecane posty

Gość samawobcymmiescie

No właśnie - własnie sie przprowdziłam do obcego miasta razem z mezem, ale maz wyjechal na miesieczne szkolenie, takze jestem tu calkowicie sama, wprawdzie znalazlam juz prace, ale zaczynam dopiero od wrzesnia, ktos tez jest w podobnej sytuacji?

Gość z innego świata
ja byłam 1,5 roku temu...a teraz ponownie chcę się przeprowadzić:P ale ja do samotności zdążyłam dużo wcześniej przywyknąć:) więc ciężko nie było...dużo czasu poświęciłam wycieczkom celem odkrycia miasta, a później jakoś już poszło:)

Gość ja mam podobnie
teraz tze oswajam sie z miastem, no i sa jeszcze sasiedzi:)

Gość samawobcymmiescie
Nie mowie ze zle jest, przeciwnie, ma to swoje pozytywne strony, ale kurcze znajomych brakuje...kogos do pogadania...

Gość z innego świata
nie jest źle, jeśli ktoś lubi zmiany. Poza tym-nie jesteś sama, a z mężem:). Znajomych pewnie szybko znajdziesz...z przyjaciółmi będzie gorzej:O... Zacznij od sąsiadów. Mnie od razu zaczęły "nawiedzać" starsze panie z "ciasteczkami własnej roboty":P

Gość samawobcymmiescie
Własnie ze meza nie ma bo wyjechal do warszawy, a sasiadkom raczej narzucac sie nie bede, poza tym nie umie piec:)

Gość z innego świata
no tak, ale tylko na m-c..cóż to jest:)? to one raczej Tobie powinny się narzucać, albo zaczną...albo mnie się tak trafiło, bo "ja taka milusia"... rzuć się w virtual świat:O jakoś to będzie-ja proponuję zacząć od sąsiadów:P a rady typu: pójdź na spacer do parku, są użyteczności zerowej w tego typu sytuacji...no chyba, że potrafisz zatrzymywać ludzi krzycząc STOP STOP, SZUKAM ZNAJOMYCH:P powodzenia

Gość Joaaasssiia
a w jakim miescie jestes? moze mieszkam w tym samym :)

Gość samawobcymmiescie
Jestem z Kędzierzyna