Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba naiwna_

zrujnował mi zycie...a zycie toczy się dalej

Polecane posty

Gość chyba naiwna_

chodzi o faceta, nie chce wdawac się w szczegoly w tym miejscu slowa pociechy nie pomagają, facet jest obłudnym draniem, klamal od samego początku pogrążcie mnie albo podniescie na duchu, moze kop w tyłek mi pomoże:(

Gość kop kop kop kop

Gość pociesze cie tym ze
moj facet wyjechał do pracy zagranice, a przed wyjazdem powiedział ze jesli sie wypali przez te 3 michy to płakac nie bedzie bo sie okarze ze to nie było to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a co on ci
zrobil tak konkretnie?

Gość witaj w klubie zranionych
ja tez siedze i nie wiem co mam myslec o calej sytuacji w ktorej sie znalazlam oczywiscie przez faceta

Gość chyba naiwna_
poproszę jeszcze...kopyw tyłek mile widziane kufa..no...

jogurt to nie jest moj facet ...niestety :( chociaz ...moze szkoda juz sama nie wiem ,nic nie wiem 😭

Gość chyba naiwna_
pociesze cie tym ze --->to świnie niewrażliwe, nie? mi juz po tym wszystkim jeden z netu napisal, ze"takiego braku szacunku to on nie widzial"...bo niechcialam się spotkac po raz pierwszy u niego w domu.sami pacjenci:( nie będe tu pisac, co się stalo...wszystkie kopy mile widziane

Gość boshe faceci mają przechlapane
mówić szczerze -niedobrze, kłamać niedobrze, mówić częsciowo szczerze niedobrze, nie byc łysym niedobrze, być łysym niedobrze, bzykac setki kobiet niedobrze, nie rucjhac setek kobiet niedobrze. To dopiero facet ma niedobrze!!!!!!

nie znasz mnie wiec nie wiesz jaka jestem i jakie mam podejscie do facetow wiec po co ta glupia gadka? Ja oczekuje szczerosci ,a facetow" na smyczy " nie trzymam

Dziewzyny, ale powiedźcie mi jedno. Po co tracić czas na takich? Jest tylu facetów. Ogranijcie sie. Wyrzućcie wszystko. Zacznijcie normalnie życ! Zycze Wam tego :)

Gość boshe faceci to maja przechlap
pewnie sama wybrałas sobie faceta o którym łatwiej było powiedzieć "będzie kłamał" niż że ma np. tyle a tyle wzrostu. Strasznie wkurzaja mnie kobiety które spottykaja sie z baranami o których wszyscy wiedza ze sa baranami lub nawet po sposobie wysławiania sie rozpoznają ze są baranami, wszyscy danej kobiecie mówią ze to baran, lecz kobieta po trzech latach związu stwierdza boże jaki to barana i jacy faceci sa wredni

jogurcik dzieki :) ale zebys wiedziala jakie to trudne :( ja poprostu nie umiem ...moze nie chce...on jest swietny ,ale...no wlasnie ma czasami dziwne zagrania i nie umiem zrozumiec o co mu chodzi 😭

Kochaniutka uwierz mi, że wiem jak to bardzo boli. Wiem to z własnego doświadczenia. Ale żyjesz tylko raz. Jeden jedyny raz. Korzystaj z życia, Nikt Ci Go nie zwróci. Nikt nie zwróci Ci młodości. Tych lat. :)

jogurcik siedze i placze i nie wiem co mam zrobic ,dlaczego to wszystko jest takie popieprzone !!!! tak bym chciala zapomniec ...wymazac to wszystko z pamieci ,ale nie umiem ...nie umiem o nim zapomniec :(

Gość _slodkachwilka
nie znam Twojej historii, ale jest malo rzeczy, ktore moga zrujnowac zycie: skoro ten facet klamal od początku i wiesz to na pewno to masz cenne doswiadczenie, ktore wiele Cię nauczylo:) uwierz mi, ze nawet takie doswiadczenia sa potrzebne w zyciu, lepiej kochać i zalowac niż nie kochać wcale:)

Gość majolika 55
przeczytaj sobie dzisiejszy Duży Format -tam jest o sytuacjach, które zrujnowaly zycie a Twoja jak sądzę wcale taka nie jest

Gość **khds