Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adka m.

indykator dni płodnych

Polecane posty

Gość adka m.

Witam! Mam pytanie czy któraś używała indykatora Donna? Jeżeli tak to czy jesteście zadowolone i czy rzeczywiście pokazuje te dni płodne i nie płodne przez śline? Zastanawiam się czy go nie kupić ale najpierw chciałabym poznać wasze opinie. Z góry dziękuję!!

Gość moim zdaniem bezsensem jest
wydawac na to pieniądze. Naprawdę najskuteczniejszy jest monitoring cyklu, czyli usg dopochwowe. Wtedy będziesz najlepiej wiedziała kiedy się starać

lepszy jest lady-comp dokładniejszy i precyzyjniejszy posiada badania kliniczne.

Gość wg34svnwm
A mam pytanko Ile kosztuja takie indykatory dni plodnych??? Sa jednorazowego czy wielorazowego uzytku? Macie zamiar jes stosowac jako antykoncepcje czy do zajscia w ciaze?

Gość Yans
Madzia"numerek" to idiotka... Fiat Panda jest niefajny, BMW serii 7 jest duzo lepsze, przeszło lepsze testy i ogólnie jest rewelacyjne... Nie porównuj z łaski swojej produktu 20 razy droższego wychwalając jego zalety bo to niepoważne...

A ja kupilam dzis i wypróbowalam juz. Tylko mam dni niepłodne wiec nie było jodełki. Ale niedoczekam sie kiedy cos tam wyjdzie:) Kupilam go zebys ie zabezpieczać:)

Gość black*
ja mam clearblue fertility monitor i jestem bardzo zadowolona

Gość do black*
black, mylisz pojecia, clearblue fertility monitor bazuje na testach lh a indykator donna na odczycie ze sliny.