Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariousss

BMW 316, 93r., 1,6 B, 198.000km, czerwony, 1xPP, 5D, ABS, CZ, EL, KT, WK,R,

Polecane posty

Gość Kościany
bo wiesz pyro bez lokalizacji, samochody są tak w ogóle na kilka lat. kupujesz, robisz 100-150 tysięcy i sprzedajesz jakiemuś gołodupcowi, takiemu jak ty, który potem szpanuje, że ma fajną brykę.

Gość dawidzio
nie kazda morda pasuje do forda a ten twoj skorpion caly to gowno nie samochod beznadziejny i do bani wez czym ty sie podniecasz ja mam bmw e46 lift i mam 180koni na turbo co daje kolejne 70koni to se policz a nie jakies skorpio kupa zlomu i masz czelnosc tu o tym pisac

Gość gfjihuersgfdjkslgedfk
miałem Hondę Civic Coupe 1.6 vtec z 1999 roku teraz mam BMW e36 z 1997 coupe 318is i śmiało moge powiedziec ze Honda była niezła i fajnie się jeździło ;) dopóki nie przejechałem się BMW :D mówcie co chcecie ale nie ma co porównywać komfort jazdy i przyjemność z jazdy , jakośc wykonania, i jakość użytych materiałów wewnątrz w BMW mimo że starsze jest o niebo lepsza :) niestety nie ma róży bez kolców. . . w hondzie koszt przejechania 100 km wynosił mnie ok 14 zł ( lpg ) paliła ok 7-8 litrów na 100 spalanie w BMW heh na samą myśl słabo mi sie robi :o :( poza tym ceny częśći do BMW są znacznie wyższe niz do hondy :o i częściej się coś j**** :/