Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytaniee

co zrobuć by stać się lubianym i szanowanym na kafe?

Polecane posty

Gość trzeba miec inteligencje
ponizej poziomu zeby umiec sie dostosowac :D trzeba umiec nawijac non stop o seksie, kale i innych tego typu rzeczach, trzeba gadac o tym jaką to się ma mocną głowę :D TRZEBA PO PROSTU KŁAMAĆ... tak jak ksenofyda i inne osoby z tego forum. W jednym topiku pisza coś, w inym zaprzeczaja temu co napisaly wymyslaja 100 histori na swoj temat... ale najzabawniejsze jest to, ze one nigdy sie nie zdarzyly bo przeciez 18 godzin dziennie spedzaja przed monitorem, a pozostale 6 spią :D

eee to ja niemam szans na bycie.... lubianą, taaaakie wymogi.... ja wysiadam....

widzę, że ciągle Wam mało:o ale bujda podszyj się tak jak autorka i ponizszego fragmentu nadawaj na siebie:D \"Nie znasz mnie ani ja Ciebie. To nie istotne. Potrzebuję Twojej pomocy. Przesiedziałam wiele dni i nocy drążąc tematy i postacie na tym cholernym forum. Znalazłam ją. Kochankę mojego męża - to tu go uwiodła i w niedługim czasie zatruła mi życie. Oni myślą, że ja nie wiem, ale wiem. szukam argumentów zanim zrobię z nimi porzadek. I zamiast się ukrywać z tym co robi, jest krzykliwa, bezwstydna, wulgarna i pewna siebie - chwali się, że woli starszych i żonatych i jeszcze ten pretensjonalny nick!!. Nigdybym nie posądziła mojego męża że skusi go taka kobieta!! Wybrałam Ciebie bo jesteś tu długo i znasz wszystkich, jesteś spokojna, bystrą, rozważną kobietą, matką i żoną jak ja. Mam wrażenie, że dobrze ja znasz. Ale myślę iż mimo pozornie przyjacielskich stosunków nie trawisz tego babska i pomożesz mi. Potrzebuję informacji o niej. Wszystko co wiesz. Agnieszka.\"

mhm....jak ma się swoje grono wielbicielek i wielbicieli to może i tak... Mycha... ja Ciebie...Ty wiesz :P

udało się :) :) jestem już jednym z was :) czy na serio zdjęcia to zły pomysł jak znajde dziewczyne jak nie bedzie wiedziała aj kwyglądam :( wpisac maial czy myslicie ze zboki beda do mnie pisac ? :)

Z pryszczatymi na umyśle małolatami-onanistami na wakacjach nie klikam :P

mam 19 lta!! wypraszam sobie nie jestem małolatem ani pryszczatym a onanistą no cóz przyznam sie z braku laku zapierniczam na ręczniaku ale to czasami :) nie jest tak źle chyba

Gość namiętny w czólko...
mmm extraśny!!!! 19 lat!!!! dla mnie bomba...ale loncik za króciutki jakiś...

znamy się skontś ? Magda to ty ? skad wiesz ze mam mały loncik nigdy sie nad tym nie zastanawiłaem wydaje mi sie ze jest ok a ty ile masz lat masz gie gie?

bardzo lubie dziewczynki :) jak sie nduzicie podawajcie mi swoje nr gg to z wami pogadam jestem cierpliwym słuchaczem i mam sporo czasu wiecie wakacje cały dzien sie obijam , no w sumie dzisiaj byłem z kumpelami na basenie i poopalalismy sie strasznie sie spieklem cały rózowiutki jestem jak sfinka pigyy hihihhi :) a niedługi ide na rower i przejade z kolegom z 10 kilometrów bo ja lubie sport bo uwazam ze jest wazny :)

gie...jak.... mały za mały...

wow ale ty jesteś extra! taaaki świński i wyszportowany...ech jak mażenie a masz adidasy albo nike buty? bo jak tak to chyba dam ci nr na komóre

e tam mało wiesz i guzik widziałas ja tam nie narzekam :) a wy co dzisiaj robicie ja jutro jade na zakupy i kupie sobie nowe jinsy i moze klapeczki na lato :) bede w klapeczkach przemierzał deptak:) fantastycznie sie ciesze mamusia sypneła troche kaski i sobie kupie cos ładnego zycie jest piekne :)

ręczniki wyprzedają w auchanie... biegnij... bujda gdzzie stare... tu same 17 naski przecież :classic_cool:

dobrze ciociu ale ja lubie starsze Panie podnieca mnie ich inteligencja bo te mlode w moim wieku ze szkłoy to tylko impry , ciuchy , kosmetyki oje inteligencja jest podniecająca , ja ide po wakacjach no Stosunki międzynarodowe tez będe mądry :) a cio robicie w wakacje bo ja siedze w domciu w lipcu a w sierpniu jade gdzies gdzie jest ciepło :)

o rany sie czepiasz... 17, 34, 51... jaka różnica?

chłoptaś top...prowokator przcież...

ja to przez wakacje rowerek codziennie , basenik , bieganie hihihi będe piekny i wyspotrowany i poderwe taka dziewczyne strasznie mi sie podoba , ale ona woli starszych niestety :( ale bedzie moja mowie wam :)

Gość gość
Siemka Adas, witam nowego zaczernionego mezczyzne na kafe:Dz tym lubieniem to jest tak, ze zawsze znajdzie sie ktos kto Ci dosra na forum, chocbys byl nie skazitelny. Mnie np. niektorzy lubia, niektorzy tylko toleruja, a niektorzy nie znosza bo np. naduzywam slowa srac i knaga, tudziez mam wielkie zeby i przecietna urode:) Kazdy powod jest dobry. Cokolwiek by sie nie dzialo, trzymaj swoich przyjaciol blisko, a wrogow jeszcze blizej. Powodzenia:D