Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maud

2 dzien po goleniu i moja cipka wyglada okropnie

Polecane posty

Gość maud

:-( Ogolilam wczoraj cipke i byla sliczna, moj chlopak az pial z zachwytu ;-) Jednak pierwszy raz ogolilam ją calą (wczesniej tylko po bokach) i dzis wyglada okropnie. Cala mnie swedzi, jest w czerwone kropki, a gdzie niegdzie pojawia sie nawet cos, jak ropne syfki :o Co mam z tym zrobic? Golilam sie swiezutka golarka gilette i pianka. Buuuuuu :-( Teraz sie mu nie pokaze przez miesiac chyba :-(

Gość ja też mam takie podrażnienie
po goleniu :o

Gość onk3
też mam ten sam problem

Gość spróbujcie sudocrem

Gość Gillette
najlepsze dla mężczyzny

Gość onk3
no tylko Ty mozesz sie z chłopakiem umówić kiedy chesz a co ja pokażę mężowi

Gość aaaaaaaaaa jaaaaa
po kilku razach skora sie przyzwyczai. Kobieta musi troszke pocierpiec jesli chce byc piekna;) Jak zaczelas sie golic pod pacchami to od razu mialas idealna gladkosc? Pewnie juz nie pamietasz:) Ja gole moja myszke maszynka do wlosow nie calkiem na 0 (zosaje pare milimetrow);). No i po bokach poprawiam juz maszynka. Moj facet tez woli w ten sposob anizeli jak jestem calkiem gladka.

Gość heh a ja pierwszy raz ogoliłam
na zero i nic nie było, drugi raz tez nic, a od 3 razu wszysctko mnie szczypi :( nie całkeim na dole przy samej pochwie, ale na wzgórku, smaruje sie penathenem i pomaga ale dziwi mnie to ze to podraznienie wyskoczyło tak po kilku razach ! :O

Gość maud
Dzieki za rady. Sprobuje sudocrem, nawet mam go w domu :-) Chyba musze pocierpiec i juz nigdy nie ogole sie na 0 :o

Gość --------1984___________
bo nie goli sie taka nowa ostra golarka pitki:o , uzyj jej raz na nogi czy cus i dopiero pozniej, nie ma rady na kropki"tam" jest wrazliwa skora nic nie poradzisz...

Gość salaman
a moj facet na seks woli nie golona i dobrze mi z tym przycinam wloski a po bokach krem do depilacji

Gość Maja obiektywna
witam!a co myślicie o wosku?

Gość gość
lo matko, ja mam to samo, przedwczoraj golono-strzyzono, dzisiaj masakra:o Chyba zaczne przycinac tylko:o Nic nie pomaga, chyba mam wrazliwa skore.Lusesita, Ty sado-maso 🖐️:D

Gość maud
Lusesita de Milagros Dolores czys Ty oszalala? Bo ja bym chyba oszalala, ale z bolu :o Kremem do depilacji sie boje w takim miejscu...

Gość ja podobnie
Jak Lusesita robięto depilatorem. kobiety! pierwszy raz trzeba zacisnąć zęby, nałożyć nakładkę ograniczającą na depilator i jazda. najlepiej na siedząco, potem kładziemy się na pleckach i dawaj elegancko ciut dalej w stronę pupy, tzw pachwiny też. włoski odrastają słabsze a conajwazniejsze - mi odrsło może 1/4 tego co miałam!!! i teraz raz na tydzień usuwam kilkanaście włosków, zajmuje to naprawdę coś koło 5 minut teraz. a GŁADŹ... niewyobrażalna...

Gość gość
A to nie jest przypadkiem niezdrowo? chodzi mi o to, czy wargi sromowe potem Ci nie puchna i nie bola bardzo? To jednak bardzo delikatna skora.... Pachwiny robilam sobie depilatorem dlugi czas, ale tam nizej to sie boje:o

Gość maud
Tak, a potem sobie bede wydlubywac powrastane od depilatora wlosy :o W zyciu!

Gość a w Wałbrzychu
Lusesita de..... Ty cwaniaro Ty to jesteś już stary wyga w tych sprawach poradż coś a nie się wymądrzasz

Gość ja podobnie
nic mi nie puchnie, nic mnie potem nie boli, nic mnie nie swędzi, nic mi nie wrasta. Naprawdę. sama jestem zaskoczona, zaczęłam to robić na pczątku maja, kiedy kupiłam nowy depilator i jestem zachwycona. nie wyobrazam sobie już jak mogłam golić wieczorem, żeby rano kłuć szczeciną...

Gość co to za
"nakładka ograniczająca"? mozna dokupić, czy może jest w zestawie z określonym depilatorem?

Gość gość
Raczej w zestawach sa takie nakladki, po prostu sa mniejsze niz ta standardowa od depilatora. Bardzo boli golenie warg sromowych za peirwszym razem w ten sposob? Krew sie leje? Chyba sie skusze. Lepiej to po kapieli robic dluzszej ? Tzn, czy po kapieli moze mniej boli?

Gość ja podobnie
tak jak pisze Pozdro600 jest to nakładka sprzedawana w komplecie z depilatorem. ja mamnp satinelle soft HP 6409/02 Philipsa. krew się nie leje, boli owszem, ale tylko przy tym pierwzym razie, bo tak jak pisałam, potem tych włosów nie odrasta już większość. mój depilator dokoskonale je wyrywa z cebulkami. spóróbuj najpierw pobawić się z pęsetką... brzmi kiepsko, ale przyzwyczaisz się do tego uczucia, cżęśc wyrwie się z cebulkami to i depilatorem potem lepiej pójdzie. po kąpieli ciepłej zdecydowanie!

Gość .ona.
moja pani gin poleciłam mi po depilacji stosować tantumrosa czy jak to sie pisze. Jeszcze nie kupiłam, ale mówiła ze to przeciwdziała stanom zapalnym, a właśnie to jest taki stan

Gość ja podobnie
Lusesita, przyłączam się do Twojego zachwytu. EFEKT JEST BOSKI. sama mam z tego niezłą przyjemność... ups...

Gość ja podobnie
no to depilatorem po brodzie, depilatorem! :D

Gość ja podobnie
boli tylko za pierwszym razem, a potem to już samozachwyt. dziewczyny, do dzieła! gdybym ja wcześniej wiedziała jak to jest, że wystarczy raz pocierpieć, a potem już taka miękkość slodka,... kurcze, żal mi tych straconych lat!

Gość wyspa
Lusia, a jak dlugo to robisz? Bo slyszalam gdzies tu na forum, ze problem powstaje po 3 latach? tzn wrastanie