Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniecha87

Co jej jest?? Proszę o lekarską poradę

Polecane posty

Gość bkdbakjdabkj
podczas wymuszania wymiotow czesto pekaja naczynia krwionosne stad obecnosc krwi-pewnie swiezej-gorzej byloby gdyby byly to fusy-stara krew-sadze ze tym zachowaniem sprowokowala niedobory niektorych skladnikow i stad zaburzenia hormonalne-jak najszybciej do lekarza,a ty kolezanko powiadom jej matke !!! zebys potem nie miala jej na sumieniu!

Gość yyyyliop
no właśnie ja miałam podobnie, i przy migrenach ten ból jest bardzo silny, ja miałam na tle nerwowym, teraz jest już lepiej, ale prolaktynę, tarczycę, i EEG, miałąm tez robione. Oczywiscie najpierw podstawowe badania morfologii, póżniej neurolog, i wcześniej jeszcze prześwietlane zatoki, i sprawdzan zatoka nosowa, większośc osób ma skrzywioną, w ten sposób mózg jest niedotleniony i tez sa podobne objawy. Takze mozliwosci jest wiele, i nikt tu nie wspomin ao raku.

no po drodze rowniez zaczełam od morfologii, posiew itp. badania. Na koncu przeswietlenie głowy i wszystkie badania były dobre. Moze tez mialam na tle nerwoeym, ale przyczyny żaden lekarz mi nie podał ...

Gość yyyyliop
u mnie tez nie stwierdzono przyczyny, była tez brana pod uwagę alergia, najważniejsze, ze wykluczono te najgorsze rzeczy, ttypu guz. Mysle, ze to mogło byc u mnie na tle nerwowym miałam trudny okres, teraz juz mnie tak nie męczą , mam, ale w mniejszym nasileniu i duzo mniesza czestotliwościa mnie drecza.

Gość Agniecha87
zadzwoniłam do niej i przytoczyłam włąsciwie wypowiedź bkdbakjdabkj. Jeżeli dalej bedzie sie coś działo po tym jak juz przestanie wymiotowac to pójdziemy na te badania.

Gość yyyyliop
i proszę , przypilnuj, i wspieraj ją, nie wolno straszyć, on ai tak sie dostatecznie boii, stad te zachowanie, łatwiej biec do mamusi z bolącym paluszkiem .

Gość bkdbakjdabkj
czasem dobro przyjaciela nie idzie po jego mysli-zrob tak aby dla niej skonczylo sie dobrze:) 3 mam kciuki:) dobra z ciebie przyjaciolka:) najszybciej do lekarza z nia paps

Gość yyyyliop
i odezwij sie opowiesz jak wam poszło

Gość Agniecha87
Dzięki :D to normalne że się martwię, każdy by sie niepokoił na moim miejscu. To nie tak że lece do mamy z "paluszkiem" (bo tak wczesniej napisałam:P ) Jeżeli jest coś co mnie bardzo niepokoi to wtedy ona si e o tym dowiaduje. To nie chodzi tez o samą moja kumpele... może tez troche o jej mame:// Pozdrawiam, i dzieki za te wszystkie wpisy:) jak już bedzie coś wiadomo, to napiszę Miłego dnia🌼

Gość Agniecha87
Przestała wymuszac wymioty i dzieki temu skonczyły sie krwawienia z nosa. Wszystko jest w porzadku:) A tu juz ktos mnie straszył stwardnieniem rozsianym:o pozdro:)