Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupi problem

Krępujące pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość głupi problem

1)Jak macie przystrzyzone włosy łonowe tak na ok 5mm to nie przebijają się wam one przez majtki? 2) I jak facet was tam pieści przez majteczki to nie przeszkadza wam, ze on czuje te włoski jak przełażą przez materał? Bo mnie sie przebijają, to widac i czuć:O

Gość co za hipokryzja
nigdy sie nad tym nie zastanawiawszy :O

Gość vulgaris
nie przeszkadza mi! Mam gorszy problem. Mam strasznie gęsty zarost! I jak się ogolę, to potrafią mi wyrastać 3 włosy z jednej cebulki. Jak jakiś cholerny szynszyl!! To jest dopiero tragiczne.

Gość głupi problem
co jest sexy? idziesz w stroju kąpielowym a tu Ci widac włosy przebijające się?:o

Gość głupi problem
a na ile mm masz ten paseczek?

Gość gość
Kiedys nie bylo maszynek i bylo spoko. Brzytwa byla dla facetow, a dla kobiet tylko woda i mydlo. Teraz jakies cuda i dziwy. Sexy nie sexy, wazne, zeby komus sie podobalo tudziez nie przeszkadzalo:o

Gość głupi problem
to jest serio dla mnie krępujące nie wiem jak sie powinnam tam podcinać

Gość gość
No dobra, ale jak zdejmiesz juz te majty, to i tak ona zobaczy wloski. Toz one tam sa, zadne majty tego nie przykryja, chyba ze grube barhany. Inne rozwiazanie - ogol na zero.

Gość mam to samo................
dlatego latem golę tylko wargi sromowe i okolice odbytu a na wzgórku golę tylko po bokach. Po środku nawet 1 cm nie przycinam bo wtedy też wystają. Na zero nie ogolę bo jak odrastają to mnie strasznie swędzi Teraz kupiłam sobie stroj z podwojna warstwa materiału z przodu, moze bedzie temu wystawaniu wloskow zapobiegał ;)