Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adaś KfiatusheQQqq

STRAJK BUNT REWOLUCJA

Polecane posty

Witajcie 🖐️ zalozyłem ten temat bo jestem zły , zdenerwowany i wkurzony /, że znowu jutro musze wczesnie wstac i za marne grosze ................ nie chce mi sie i tak mnie 20 lipca zwalniaja no normalnie mozna sie wkurwic , taka syzyfowa praca pod góre i w dól od początku aż do końca zapierniczam w strone słońca hahaha no żle a co was wkurza wyzyjcie sie jazdaaaaaaaaaaaaa

w sumie fakt , ale do 20 musz e robić , by kasę zarobić , mam obligację , zobowiązania i te pieniążki są mi bardzo potrzebne , więc robię do 20 :) hihihhi a co u as bo u mnie dobshe :):)

Gość to Pani chyba zadowolona
orgazmik szumi w w muzgownicy?

Gość piffo
trzepie sperma w potylicy:o

nie wiem czy cie to pocieszy ale ja też jutro do pracy wsztje 🖐️ a dopiero z niej wróciłam po pietnastu godzinach pracy, nie wiem po co wracałam bo za 7 godzin znowu muszę w niej być :D

amantka, jak to mówią \"nie znacie dnia ani godziny\" - i to sie sprawdza :) też mi się w to wierzyć nie chciało ale kompletnie przez przypadek w jednej chwili sporo rzeczy mi się pozmieniało... Adaś, ja nigdy nie ukrywalam, że jestem kobietą...\"stary znajomy\" to ciekawe, bo ja cię chyba nie znam..;)