Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miraśka.

JEST SIĘ CZEGO OBAWIAĆ??

Polecane posty

Gość Miraśka.

Kochaliśmy się z moim mężczyzną w piątek. Nie wiem co mnie podkusiło aby po stosunku sprawdzić szczelność prezerwatywy i nalać do niej wody, poczym wypuscic jej zawartosc i polożyć na umywalce. Nastepnie umylam rece i owinelam prezerwatywe w papier. Po tym wszystkim zapomniałam umyć rąk i poszłam się umyć. Czy kiedy dotknęłam gąbki to plemniki, które mołby się znaleźć poprzez wczesniejsze zawijanie prezerwatywy w papier mogły w jakis sposob przeniknąc przez gąbkę a później we mnie? Dodam że ja jeszcze łykam tabletki antykoncepcyjne (koniec 3 opakowania) Proszę o odpowiedź!

Gość yennefer22
Spoko glowa do gory, plemniki zyja do 72 godzin ale w wysokiej temperaturze,a jezeli na dodatek bierzesz tabletki to nie masz sie czym martwic.

buahahahahahah brawo, brawooo!! :D wiecie, kto jest sola tego forum? ci, ktorzy daja sie nabierac na prowokacje i z pelna powaga dowodza, jak dlugo zyja plemniki. To z tych naiwniakow jest najwiekszy ubaw :D

Gość plaga plemników
Są straszliwe!! Wszedzie wlaza !!wcisną sie !! ciekawe czy przypełzłyby z 2 m po podłodze zeby zapłodnic jajeczko? Pokonuja takie przeszkody jak :gabka , recznik , walcza z mydłem by wreszcie przecisnąć sie przez bawełniane majteczki.... :)

Gość heheee
:)

Gość Oki bedzie.
Nie ma się czego obawiać. Tabletki bierzesz, więc wszystko bedzie wporządku.

Gość przyznaj się lepiej
ile masz lat debilko???? a czemu płukałaś tą prezerwatywę? pewnie bałaś się że mimo ze bierzesz tabletki i kochasz się ze swoim "mężczyznaą" z gumką to sprytne plemniki znajdą drogę do twojej macicy jeżeeli wyrzucisz je z prezerwatywą do kosza....wydrą sie z niego i dotrą do ciebie. dobrze więc zrobiłas ze umyłaś gumę ale żeby potem myć siebie tą samą łapą????? dzioewczyno igrasz z ogniem!!!!!! z takich podstawowych błędów popełnianych przez młode idiotki jak ty wzięła się połowa polaków:D co za głupia prowokacja albo głupia debilka która ma taki problem-jeden pies:D

Gość Słuchaj
Niedorobiony pojebie, debile to niestety sprawiły, że na tym świecie istniejesz. LAt mam 21, a to czy sie pytam bo TYLKO MOjA SPRAWA Popaprańcu!! Powinni to forum zablokować, skoro każdy kto sie wypowie w troszkę niedorzeczy sposób lub w sprawie, która jest oczywista jest nazywany debilem. Sądziłam, że jednak są jeszcze normalne fora, a to jest idealnym przykładem że odnoszący się do nas ludzi sa ZJEBAMI GENETYCZNYMI, bo ich stwierdzenia zczynają i kończą się na stwierdzeniu, że pytający się to DEBILE. Dziękuję za uwage!

Gość ej ej ej ej ej ej
no nie smiejcie sie jak zaczynałam swoje pierwsze opakowanie tabletek to bardzo sie bałam i nawet nie mowiłam swojemu facetowi dlatego tez oon przerywał no i miałam podwójne zabezpieczenie ktore sie zemsciło na mnie ;P bo zaraz po odstawieniu tabletek wpaka

Gość jasne
CO TAK NAJEŻDZACIE NA SIEBIE, BADZO MĄDRE PYTANIE ZADAŁA DZIEWCZYNA, A JAK NIKT NIE POTRAFI ODPOWIEDZIEĆ TO LEPIEJ NIECH JUŻ NIC NIE MÓWI!!

Gość tak se pisze
Paulka123, jeśli tylko bierzesz na raz pięć rodzajów tabletek antykoncepcyjnych, masz spiralę domaciczną, używasz globulek, plastra, prezerwatywy kobiecej (kapturka), to masz szansę że nie jesteś w ciąży ale ja bym była ostrożna i poszła jeszcze po Postinor ;D dobre, Paulka!