Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelia.j

wpadka

Polecane posty

Gość kornelia.j

mój chłopak wczoraj się mnie zapytał czy jak byśmy wpadli, to czy bym wyszła za niego? co to oznacza waszym zdaniem?

Gość że myśli o tobie poważnie
ale obawia sie ze ty nie

tudzież, że chce żebyś myślała o nim poważnie [ po to, by coś tam osiągnąć ], a jakby co, to i tak puściłby Cię w trąbę :D

Gość korbaaaaa
wygląda na to że nie chciałby dopuścic do sytuacji, kiedy ty nie bedziesz miała wyboru.Boi się ze jesli juz wpadniecie to bedziesz z nim na siłę, dlatego sprawdze cie jaki masz do tego stosunek juz teraz

Gość kornelia.j
tak też myślałam, pytał mnie też czy nie miałabym wątpliwości i czy nie zawahałabym się

Gość ALBO
tak, jak mój upewnia się, że z nim zostaniesz, jak wpadniesz i teraz będzie sobie bardzo zyczył i ci pomagał, żebyś wpadła, bo wtedy go juz nie zostawisz!!

Gość kornelia.j
ale on sobie chyba nie życzy zebym wpadła, wczoraj zapytał sie mnie czy chcialabym miec juz dziecko, powiedzialam ze jeszcze nie teraz a on na to ze on tez nie bo malo zarabia.,

Gość dobrze świadczy
z pewnością nic złego nie miał na myśli...nie ma się co przejmować. podejmuje ważne tematy, nie boi się ich, więc ok

Gość bada teren
eheh uważaj bo może zechce Cię zapiąć tak zeby słowa ciałem się stały:p Kolega tak własnie zrobił swojej dziewczynie bo nie chciał zeby wyjechała za granic do pracy bał sie że do niego nie wróci....

Gość kornelia.j
chyba nie...po co by w takim razie mówił ze on jeszcze nie chce? chyba daje mi do zrozumienia że nie w tej chwili czas na dziecko??? niewiem moze sie myle

Gość kornelia.j
pozatym on ma dopiero 25 lat

Gość Dżiska
juz 25 lat i moze stwierdził ze juz czas????ale jeszcze nie jest tego w 100%pewny?

Gość kornalia.j
mi sie jednak wydaje że dopiero 25 lat. Nie sądze aby facet w tym wieku nadawał sie na ojca.To jeszcze wiek kolegów i wspólnych imprez.Wydaje mi sie ze wiadomość o ciąży mogłaby go zgorszyc

Gość Kruszynnnka
A czemu nie rozmawiacie z tym wszystkim ze swoimi chlopakami to jest najlepsze rozwiazanie i wszystkiego sie najlepiej dowiesz... a nie pisac na forum jak inni tez nie wiedza co on mysli ...