Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adaś KfiatusheQQqq

liznął bym cipke

Polecane posty

Nie nie robiłem , ale bardzo dobrze się uczę mam same piontki więc tego też się dobrze naucze :) a co do liceum to nie powiem dopóki mi nie powiesz ile masz lat:)

Gość Japonka to facet

o ja ja cipka , cipenka cipulinka , będziesz się wiła odpychała moją głowę z rozkoszy a ja przycisne cie do wyrka i tak cie wylize ze na sam dzwiek mojego imienia słowa Adaś będziesz dostawała wielokrotnego orgazmu :classic_cool:

czesto o tym fantazjujesz Adasiu? zresztą lubie takie pieszczoty i widze ze też tego pragniesz

nie wiem jakoś bardziej mnie to kręci niż seks , moim marzeniem jest wylizać cipeczke , popieścić mokrą wilgotną myszkę ostatnio istne apogeum cały czas o tym myśle :(

jestes prawiczkiem? masz zadatki na super kochanka, twoja kobieta bedzie miec raj. jakie cipki cie krecą? opisz dokładnie

tzn prawdziwe wszystkie mnie kreca nie mam swojego typu :) oczywiscie cipeczki 70 letnich staruszek odpadają ale jezeli chodzi o wygląd itp to wszystko jedno :)

wiesz co Japonka nie lubie cie kiedyś napisałaś , że tylko faceci z 20 cm penisami to prawdziwi faceci a z mniejszymi to imitacja przypomniało mi się nie lubie cie :(

Gość Japonka to facet
z penisem:o

marze o ty by cie wylizać :) wypieścić całą :) mam sprawniutki języczek i oddycham uszami :) umów się ze mną w realu pogadamy wypijemy kafke i moze cos z tego będzie :)

tylko czy dasz rade zrobic to dobrze, bo wiesz byle jak to ja nie chce, a ponizej pół godziny nie schodze jesli idzie o lizanie cipki;)