Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan-dora

Po czym poznać ,że facet zdradza?

Polecane posty

Gość Pan-dora

Jak sądzicie po czym poznac, że facet zdradza? U mnie wieje takim chłodem, ze już się wszystkiego spodziewam. Po czym wy poznaliscie? Jakie sygnały były niepokojące?

Gość Nie ma serka pod napletkiem

Gość gdsgsgdsgs
np to że ciągle pilnował swojego telefonu komórkowego, nawet nie rozstawał się z nim w łazience...

Gość Pan-dora
Mój facet ma obsesje na punkcie "prywatności". Z tym pilnowaniem telefonu, to rzeczywiście od dawna tak było... czy to oznacza zdradę?

moj facet pisze z dziewczyna nagg.zadzwonilam do niej, ona twierdzi ze o mnie nie wiedziala.planuje zemste i sprawdzenie czy do czegos by doszlo

Gość Ehh eh
Moj dostal wczoraj dwa sygnaly na komore..i powiedzial od jakiej to nachalnej laski.I ja wiem ze ona jest nachalna i ze sam jej nie podal numeru bo prowadzi firme i ma na stronie tel kom podany. Kiedys mialam faceta i jak zdradzal to ... inaczej pachnial. Jego zapach byl nie do zniesienia:/ i nie mowie tu o damskich perfumach tylko jego cialo wydzielalo cos co mnie odpychalo i nie bylam w stanie nawet go calowac.Czulam to przez jakis czas a potem przy rozstaniu okazalo sie ze prowadzil 2 zwiazki i wybral tamta.. :d wiec jesli cos sie bedzie dzialo teraz to musze polegać na moim nosie:) :) :) :) :) :) :) A to ze flirtuje z naiwnymi przez gg to mi to zwisa .. bo ja robie to samo bez jego wiedzy :D (i nie planuje wychodzic poza flirtowanie przez net!!!)

Gość tigra.
u mnie bylo tak ; do wqszystkiego mial pretensje , wymyślał , wyjscia, dbal z przesada o siebie , wszystko u mnie mu przeskadzalo, nie kochal sie ze mna a jak to tylko bzyk i koniec , jak sobie przypomne to mnie krew zalewa.

a ja niczego nie zauwazyłam przez 3 lata, chociaz zawsze bylam zazdrosna i podejzliwa:)dowiedziałam się jak dzień przed 40 urodzinami sobie popił i leżąc w wannie rozmawiał z nia przez telefon :) a że długo nie wychodził sprawdziłam czy aby się nie utopił:) niestety żył:) wtedy nie wiedziałam co z nami będzie jutro-świat runął mi na głowe.Minęło 3 miesiące jesteśmy razem a on się tak stara- a ja mam w sercu rane ,kóra od czasu do czasu krwawi, ale staram się żyć(jakoś)