Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oicfar

CO NAJBARDZIEJ DZIAŁA NA KOBIETY ??????

Polecane posty

Gość oicfar

prosze pisac mi tu wszstko ... co wiecie jak myslicie co dziala no kobiety prosze o wypowiedz wszstkich zarowno jak i kobiety i facetow :) pozdrawiam cieplutko =)

Gość na kobiety działa
-inteligencja -niebanalne poczucie humoru -czucie sie piekną i najważniejszą w jego towarzystwie -jego zaradność -tzw"gest" zeby nie był skąpy -pomysłowość -niespodzianki na każdym kroku -własny styl -facet powinien być dobrze ubrany -wesoły -tajemniczy -bardzo ważne-nieprzewidywalny !!! -i niestety ale nie powinien przybiegać jak ona tylko kiwnie palcem -powinien miec swoje pasje

Gość jak trafi swój na swojego
to wsio będzie ok;)

Gość Streszam powyższą wypowiedź
- Kasa - kasa - kasa ..... .... .... - kasa

:D jak związek ma należeć do tzw \'przelotnych;to najlepiej żeby się dobrze woził, miał za co stawiać, był hojny, szarmancki, przystojny, dobrze ubrany:P i... kasa kasa kasa tak streszczając moją wypowedź:P

Bo kobiety się kupuje.

....Chociaż raz pozwól mi usłyszeć Że zależy Ci właśnie na mnie A to co dziś usłyszę Musi działać i działa na mnie ....;)...

Gość jak dla mnie
sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex

Gość buhehehe
🖐️

Gość na kobiety działa
nie smiejcie sie to sie bierze z pierwotnej podświadomej potrzeby wicia gniazda nie chodzi o to zeby mial tyle kasy ze nie bedzie wiedzial co z nia robic chodzi o poczucie bezpieczenstwa które daje przez powyzsze cechy

Gość na kobiety działa
a dobrze ubrany wcale nie znaczy drogo ubrany nie trzeba miec duzo kasy zeby sie dobrze(czyt-->gustownie i oryginalnie) ubrać u mnie odpada facet któremu ja mam stawiac piwo lub bilet do kina zresztą są tacy którzy nie pozwolili by na takie cos i woleli by nawet pozyczyć kase od kogos niz zeby kobieta im stawiala , piwo oczywiscie:P

A większaość nie jest warta nawet tego piwa które sie im postawi.

Ja jestem typem niezaleznym i wkurzałoby mnie,gdyby facet na poczatku znajomości miał mi coś stawiać:o. Zwracam uwagę na ciało,nie może być za chudy,za to jak będzie troszeczke miśkowaty to się nie obraże:PLubię takich bardziej \"nabitych\"(nie mylic z miłośnikami siłowni).To mi daję poczucie bezpieczeństwa. I nie może być taki jak reszta....musi się czymś wyrózniac.By c oryginalny. Najwazniejsze jest jednak poczucie humoru:D..i podobne zainteresowania,podobny gust i światopogląd. Aha ...i nie lubię facetów zbyt władczych i cwaniaków.W tym samym stopniu nie znosze pantoflarzy bez własnego zdania.Musi być pośrodku:d i jednak troszkę mnie słuchać:P

Gość nieeee
jak gościa nie znam to zapach jak facet ładnie pachnie, to az ..............

Gość oicfar
okey a oprocz "kasa kasa" to mozna jakos???

Gość oicfar
okey :D heh no ale wiesz na spacerq z nia albo gdzies w towarzystwie nie zakrece dupcia na stole :D cop mowic jak sie zachwoywac jakie tematy najlepiej porousszac?

Gość Karol X Gustaw
Ci co pisza kasa kasa kasa itd to sa zwyczajni zyciowi nieudacznicy. Nic w zyciu nie osiagneli i licza ze zainteresuje sie nimi fajna dziewczyna. A prawda jest taka ze zazdroszcza zaradnosci innym facetom i mowia ze kobiety leca na facetow z kasa.... Jakby sami jej nie mogli by zdobyc. Oczywisice nie mowie o typowym sponsoringu bo to jest nic innego jak kurestwo i to dziala tylko na szmaty, ale kazdy normalny facet musi zapewnic kobiecie bezpieczenstwo. Jesli ktos nie pracuje, chodzi z kolegami na piwo ( za kase rodzicow ) i wiecznie jest sfrustrowany ze dziewczyny go nie chca to sam sobie jest winien. Trzeba sie starac a nie narzekac jak to jest zle i pic kolejne piwo pod sklepem z takimi samymi jak on sam... Co Wy na to kobietki ?

Gość oicfar
okey ale o czym mam rozmwiac? jaki temat poruszc ?

Gość oicfar
wiecie mam przyjaciela ktory ma wlasnie problem ze jego dziewczyna is ezaczyna nudzic przy nim ... musze mu pomuc ale ja juz nie wiem wszstko co wiedzialme pu powiedizalem ... prosze piscie :)

Gość taksobiesiedze
Musi byc INTELIGENTNY. Inteligencja jest podniecajaca.

Na mnie działa... spacer wieczorem we dwoje. Rozmowa nie tylko o uczuciach, ale np. o tym, co się akurat czyta, gdy powie mi, że jestem najpiękniejsza, najfajniejsza i w ogóle naj... to, że mamy swoje małe tajemnice i mówiąc tylko jedno słówko tylko my wiemy o co chodzi. A fizycznie?? ..... :D Piękne i delikatne dłonie... ;)

Facet wzbudza zainteresowanie jeżeli ma jakąś pasję, nawet jeżeli jest to sklejanie modeli samolotów. I koniecznie powinien mieć poczucie rytmu, to procentuje w tańcu i w łózku...no alle tego nauczyć się niestety nie można. Co do kasy, to popukajcie się w głowe... \"kasa kasa kasa\" źle wam sie dziewczynki porobiło z główkami.

Gość facet powinien
byc po pierwsze dobrym kumplem w zadnym razie bufonem ani bawidamkiem ujac mnie jakims detalem swojej urody, i miec ten blysk w oku kiedy spoglada w moje oczy

Gość Axel Bollinger
KOBIETY FACSCYNUJĄ SIĘ 3 MĘSKIMI ATRYBUTAMI: BOGACTWEM WŁADZĄ SIŁĄ A zeby nie było ze lecą na gościa z tak niskich pobudek to ujmują to znacznie zgrabniej i zwięźlej i niewinnej: mężczyzna powinien być ZARADNY (zdolność do gromadzenia bogactwa i zapewnienia godziwego byu) ZAPEWNIAC POCZUCIE BEZPIECZEŃSTWA (silny fizycznie oraz posiadać władzę)

Gość facet powinien
wiesz Axell mamy XXIw a ty wyciagasz biblijne stereotypy