Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOSEK

Brak okresu i problemy po odstawienu tabletek

Polecane posty

Gość LOSEK

czesc Bralam 5 lat Harmonet , raczej nie robilam zadnej dluzszej przerwy. Okolo 7 miesiacy temu odstawialam tabletki aby w koncu zrobic dac odetchnac organizmowi. Na okres czekalam okolo 4 miesiacy - nie pojawil sie. Zaczely sie okropne problemy z cera (bolace wypryski - codziennie wiecej, luszczaca i zaczerwieniona skora na brodzie i oczach). Przed rozpoczaciem stsosowane tabletek nie mialam takich proeblemow. W koncu udalam sie do ginekologa. Zrobila mi USG i stwierdzila,iz jest mozliwosc ze mam Zespol politeistycznych jajnikow , dala mi skierownie na badanie krwi oraz zapisala 2 opakowania tabletek FEMOSTON MITE aby wywolac okres i ustabilizoac hormony. Minely 4 tyg odkad skonczylam te tabletki - cera znacznie sie poprawila ale problem na brodzie jest caly czas. Wynik takze odebralam - pielegniarka powiedziala,ze jest wszytko w normie Teraz czeka mnie kontrola u lekarki.... Czy ktora z Was tez miala tkie problemy po odstawieniu tabletek? No i nie wposmne juz ze libido totalne 0 :/

libido spadło bo niestety nie ma owulacji i hormony wariują. Przede wszystkim diagnoza i badania w 3 dc LH, FSH, TSH Czasami po antykoncepcji jest takie rozleniwienie organimzu. Jak chcesz spróbować wyrównać cykl polecam Castagnus http://www.sklep.starania.pl/default.asp?id_sklepu=43&id_dzialu=0&srch=castagnus i zioła na progesteron http://www.sklep.starania.pl/default.asp?id_sklepu=43&id_dzialu=0&srch=zestaw a jak chcesz to daj znać na mail starania@adres.pl mogę wysłać ci test LH i zrób go w 3 dc i napisz jaki wynik i dodatkowo test FSH. Dla zamawiających te testy są gratis, ale co tam proszę tylko potem o 2 zł za znaczek ;)