Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruuuuuuba berta

czy są tutaj jakieś pełne kobitki zadowolone ze swoich krągłości???

Polecane posty

Gość gruuuuuuba berta

:)

Gość hmmm hmmm
ja gruba nie jestem ale ksztalty mam i przyznam nieskromnie ze mam duze powodzenie, wydaje mi sie ze coraz mniej jest facetow lubiacych wieszaki

Gość bizonowa
ale o jakie kraglosci chodzi ? ciesze sie , ze nie jestem kosciotrupem i ciesze sie , ze nie mam sadla jestem w normie , srednia

Gość gruuuuuuba berta
No o takie większe, z boczkami, oponą i tłuszczem na tyłku i biuście, takie co maja tu i ówdzie więcej;)

Gość bizonowa
ah kiedys takie mialam , nie za duze , ale mialam - i nie, nie bylam z tego zadowolona , wrecz przeciwnie

Gość Fighterka
Ja właśnie walczę z tym pseudofajnym dziadostwem pt. boczki i brzusio. To się owszem podoba, ale takim panom po 40 - stce, w których póki co nie gustuję.

Gość gruuuuuuba berta
czyli nikt nie jest zadowolony z siebie???

Gość gruuuuuuba berta
I bardzo dobrze! Bo grubasy nie powinny byc zadowolone z siebie!!!!

Gość no ok ok
Ja jestem,ale dluuugo to trwalo zanim zaakceptowalam :) uwazam ze i moge sie ubrac fajnie i wygladac fajnie. mam sliczny dekolt, ladna gladziutka cere, talie, wszystko tam gdzie trzeba tylko jest to wieksze niz u innych...kobiet ktorym spada rozmiar 36 :) acha...odkad zaakceptowalam siebie,stalam sie moze bardziej otwarta mam wieksz powodzenie u mezczyzn...dlaczego? bo co mi takiego facet moze powiedziec?"jestes gruba,albo za gruba?" odpowiedzi na to stwierdzenie jest wiele.najlepsza? masz malego....;)

Gość gruuuuuuba berta
No wiedziałam- bo wszystkie grube babska to prymitywy:o Jężeli musisz mu dogryzać, to nie sadzę, żebyś się zaakceptowała. Po prostu wiesz, że ma rację i starasz się zakamuflować swoje prawdziwe uczucia, odpowiadając nie na temat. A jak jesteś taka zadowolona, to się rozbierz i spórz w lustro:D

Gość no ok ok
patrze codziennie i dobrze mi z tym uwierz mi naprawde kochana,albo kochany ale w zyciu wiecj razy uslyszalam ze jesteb bardzo ladna niz ty :) widocznie mam ladne kraglosci,tylko pozazdroscic

Gość nie gruba berta
gruuuuuuba berta --->widzę że sprawia ci przyjemność obrazanie innych:. nawet się nie zastanowisz dlaczego inne osoby są takie a nie inne tylko walisz z grubej rury. Sądzę,ze jesteś typem anorektycznym--->czytaj wieszak i Twoje prześmiewanie jest tylko kamuflażem a w rzeczywistosci jesteś biedną nieszczęsliwą istotą pamiętaj chłop nie pies i na kości nie poleci,zyczę miłego popołudnia

Gość ale mnie rozbawiłyście
szafy trzydzrzwiowe!!!!:D Powinnyście masarnię prowadzić, albo sklep mięsny, skoro widok zwierzęjego łoju i schabów sparwia wam taką przyjemność:D

Gość no ok ok
widzicie problem stanowi to,ze kobieta o pelniejszych ksztaltach moze schudnac,nie drastycznie ale moze, natomiast chuda kobieta rzadko kiedy "nabawi sie" slicznych kuszacych kraglosci :) taka jest prawda niestety :)

Gość no ok ok
alez mnie rozmawilas chuda zmijo :):):) mylisz jak cholera osobe otyla, z dziewczyna ktora ma pare kilo za duzo i dzieki temu ma pyszne kraglosci :) oj zazdroscimy zazdroscimy widze ps.kochana te pelniejsze maja ladniejsza cere i ladniejsze buzki moja droga,rozejrzyj sie dookola :)

Gość buahahahahahahahaha
pyszne krągłości????:D I pewnie dlatego potem faceci cię rzucają, no i musisz im wmawiać, że maja za małego? A może i mają, bo tylko zakompleksieni chłopcy z siurkiem 7cm leca na takie larwy:D Pyszne krągłości???? Próbowałaś??? Masz takie wielkie dupsko, że możesz się w nie ugryżć?:D

Gość no ok ok
:) nie rzucil zaden moja droga :)

Gość no nie dziwię się
bo sama napisałaś, że ich unikałaś:) Pewnie nie mogłaś się wydostać z domu, bo drzwi były za wąskie:D szkoda słów:)

Gość nie gruba berta
szkoda palców na ten głupi topic:/ piękne anorektyczki łączcie się........ w bólu żegnam

Gość no ok ok
hmmmmm no nic dziewczyny :) i kto tutaj ma problem?? :):):)

Gość nie gruba berta
no ok ok--->nie daj tym głupim babskom,pełnych kompleksów ,powodu do satysfakcji,olej je :)

Gość macie rację kobity
duże, trzęsące się dupska pełne galarety są najlepsze:D

Gość no ok ok
ide sobie cos zjesc kochane :) a cudownej reszcie proponuje zdjac ten pelen upioru wyraz glodu z twarzy i zjesc nadprzepisowy dzisiaj lisc salaty :) byeeee :)

Gość szczupli nie odżywiają się
sałatą. Chyba ci się pomyliło z królikami:D Idx, idź, bo ci golonka wystygnie:D

Gość szczupli jedzą sałatę
i dlatego własnie są szcuzpli:-P

Gość cccccccccccccccccccc
ja jestem zadowolona ze swojej figury - wiecie ostatnio coraz bardziej ktos mnie zaczepia, jak tancze to chlopak mowi ze mam fajne cialo, nie chce sie przechwalac ale to sie podoba, kiedy dotyka to mowi ze fajnie czuc cialo a nie kosci i i wystajace zebra. gruba nie jestem ale mam rozmieszczony tluszczyk, do szczuplych nie naleze no ale taka w sam raz, fakt mam boczki, pupcie wieksza ale nie jakas ogromna, tylko tak w miare, i lubie siebie za to, to ie podoba. mam biodra takie no nie wystajace,, u niektorych to widac te kosci biodrowe i ja sie ciesze ze taka jestem:) a waze 66 i mam 165 wzrostu.