Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliope*

kto jest teraz na głodówce??

Polecane posty

Gość Anulaska
hej dziewczynki:) Gratulacje- 9 kg w tak krotkim czasie to jest naprawde wyczyn. Ja zaczelam swoj drugi dzien, narazie jest dobrze. Ide wlasnie troszke na sloneczko sie poopalac:) A mam pytako. bo biore talbetki antykoncepcyjne i beda normalnie dzialac mimo ze gloduje? Wiem ze to niebezpieczne jest zbytnio dla watroby;(

Gość Anulaska
Pewna kobietka_24

Gość Pewna kobietka_24
Słucham Anulaska?

Gość hhhhhhhhhhhhhh
Witam pisze do zalozycielki topicu i kobiet , ktore stosowaly glodowki! ja chciala bym zrobic sobie taka glodowke! mam pare pytan, czy moglybyscie mi odpowiedziec! z gory dziekuje a wiec tak: 1.jak przezwyciezyc uczucie glodu, ja czasem nie jem od rana do wieczora ale potem mnie tak dopada glod ze jest mi nie dobrze, wrecz na wymioty mnie bierze, jak to przezwyciezyc 2.czy po takiej glodowce skurczy mi sie zoladek i czy bede mniej jadla? 3.czy naprawde mam pic tylko wode, i od ilu dni glodowki zaczac jak na 1 raz dzieki za odpowiedz

Gość Pewna kobietka_24
Przeczytaj dokładnie stronkę www.glodówka.pl Tam temat jest potraktowany wyczerpująco:)

ok dziewczyny napisze raz jeszcze ;) zaczelam od tygodnia na owocach i warzywach byly to czeresnie truskawki arbuzy marchew kalafior i soki robione samodzielne z pomidorów nastepnie wybralam sie na zabieg hydrokolonoterapii alby nie meczyc sie z lewatywami raz a dobrze oczyscilam jelito grube czulam sie rzeska i \'pusta\' zaczelam glodowke od razu czyli 4 lipca i do dzis na wadze jest 9 kilo mniej ale od 26 czerwca a odm ojej njawyzszej wagi - 12 kilo mmm do tego codziennie robie jakis peeling domowej roboty aby cialo nie tracilo jędrnośći, a iweczorem kąpiel z pół kilo soli swietnie wypłukuje toksyny that is all nie czuje głodu ale powoli bede musiala wychodzic z glodowki albowiem 26 lipca wyjezdzam na wczasy i wiem ze tam bede juz musiala jesc z tymze juz teraz wiem ze to nie bedą ciacha lody czy mięso !!! zwlaszcza ze pamietajcie po glodowce organizm pobiera wszystko z tego co jemy dlatego tak wazne jest zeby go nie zasmiecic tylko pic pozywne soki najlepiej swieze i swojej roboty zjedzenie schaboszczaka zaprzepaszcza cala sprawe !!! wyjezdzam w srode na kilka dni wiec jak macie jakies pytania to korzystajcie z okazji powiem jedno WARTO dla zdrowia dla siebie dla pieknej cery, figury i moglabym wymieniac............. buziaki

Gość zamkas
moja koleznka jest na głodowce i dzisiaj zemdala w pracy i wpadła w anoreksje, nie uwazam ze to co propagujecie na tej stronie jest zdrowe i normalne.

Gość kaliope*
Ani razu nie nazwałam głodówki dietą. Ani razu też nie namawiałam nikogo, by ją przeprowadził. Zakładam, że człowiek to istota myśląca i potrafi dokonać wyboru - takiego, który będzie najlepszy w indywidualnym przypadku, bo nie wszystko jest dobre dla każdego. Pisałam natomiast, że trzeba słuchać swojego organizmu i ku temu się skłaniam.

Gość kaliope*
a w anoreksję nie wpada się od tak sobie, po kilku dniach głodówki, ale to już całkiem inna sprawa

zamkas ale w glodowkach chodzi nie o chudniecie tylko o oczyszczenie organizmu. Ja waze 49kg i nie czuje ze musze schudnac. Ale czuje ze musze sie oczyscic. Moje jelita zle pracuja, mam problemy z zaparciami, zadne leki mi nie pomagaja na dluzsza mete wiec jest to moj sposob na poradzenie sobie z problemami zdrowotnymi. Wyobraz sobie ze anorektyczki jedza ale minimalnie i dlatego sa oslabione. Na glodowce czlowiek czuje sie dobrze i lekko. A jezeli przy okazji chudnie to co w tym zlego?

Gość ETHAATH
słuchajcie drogie głodujące;) a jak to jest z wysiłkiem fizycznym w czasie głodowki? np bieganie? ja biegam prawie codziennie rano jakies 5 km... jesli sie zdecyduje na glodowke nie chciałabym z tego rezygnowac... co wy na to?;)

Gość Anulaska
witam was dziewczynki:) MOj drugi dzien dobiega konca. Bardzo dobrze sie czuje az jestem zdziwiona, ze nie poczulam wogole glodu ani razu. Nie czuje sie slabo tym bardziej ze akurat dzisiaj dostalalm okres. Ale dobrze,bo po glodowce pozniej moglabym czekac na niego i czekac. A i jeszcze prosze o odp na moje pyt odnosnie tabl antykoncepcyjnych. CZy wyrzadzam sobie (tzn mojemu organizmowi) ogromna szkode "glodowkujac" i lykajac je? Pozdrawiam was wszystkie cieplutko:)

Anulaska zle robisz ze jesz te tabletki, nie chodzi mi o watrobe ale o zoladek. Od zawsze wszyscy mi mowili zebym ZADNEJ tabletki nie brala na pusty zoladek, zebym wziela chociaz malego gryza z kanapki ale zeby byl. Nie wiem o co dokladnie chodzi ale to napewno bardzo niedobrze ze tak robisz

Gość Anulaska
noo wlasnie chyba sobie zrobie miesiac przerwy w lykaniu ich. Ale ciekawe czy dzialaja jak sie je bierze na pusty zoladek. Juz po 21 a mi sie cos slabo zaczyna robic,takie dziwne kolatania w glowie, ale glodu dalej nie czuje, nawet nie mam ochoty na zadne jedzonko:) Ide chyba zaraz spac...

Gość Anulaska
kochane co tu tak smutno na naszym topiku? Wypilam dzisiaj tyle wody ze az widze ze brzuch mi od niej rosnie:D Mam taki caly napeczniealy. Ide juz spatki, spijcie slodziutko:) I 2dzien dobiegl konca

Gość kaliope*
gdzie tam smutno :) dziewczyny pewnie śpią już :) zakończyłam dzień 8my, teraz to już z górki :)

no hiiii nie spimy ;) Kaliope jak dlugo zamierasz glodowkowac ?? ja jutro zamierzam juz wypic wode z cytrynka by przestawiac sie dalej na soczki ale to tylko dlatego ze w srode wyjezdzam i rodzina nie da mi nic nie jesc !! a na soki ich przekonam :) mysle ze 7 dni jak na pierwszy raz to i tak swietny rezultat mmm czuje sie znakomicie i juz planuje kolejna tak pod koniec sierpnia wiec na pewno WAs o tym na bieżąco poinfomuje buziaki

Gość titi
hejka:) u mnie dziś 4 dzien....te 3 pierwsze były koszmarne-zero sił,ale dziś jest już stanowczo lepiej:)ale nie bede zapeszac... woda mi się konczy:P musze poprosić tate zeby mi kupił:P a taki mały paradoks:wiecie ze głoduje 4 dzie i jeszcze nikt się nie zorientował(albo udaja ze nie wiedzą:P)......taaaaakkkkk nie ma to jak inrteresowanie sie sprawami dziecka (nawet 18-tetniego;)) słysze tylko co pewien czas:Aniu chcesz lody?Aniu chcesz Arbuza?Truskawki?Czeresnie?Jogurt?Kefir?A ja tylko :Nie...nic innego nie proponuja:P bo ja całe zycie dietuje i kombinuje:P a objady zawsze robiłam sama bo nie jem miesa,nic co ma w sobie smietane lub masło,margaryne i białe pieczywo:P:) ps:ale głoduje nie dla kg. lecz dla oczyszczenia org.bo 2 tyg.dzien w dzien imprezowałam i organizm już chyba nie przerabiał;/ pozdrawiam i miłego dnia:)

Gość ethaath
hej,:) no i jak to jest z tym wysiłkiem w trakcie glodowki? cwiczycie? biegacie? :):)

Gość Anulaska
hej dziewczynki:) No i moj 3 dzien rozpoczety:) Jest dobrze. U mnie tez w domu nikt sie nie zorientowal ze nic nie jem. A by byla zadyma jakby sie dowiedzieli. Ja kiedys trenowalalm wyczynowo sport i stosowalalm glodowke w czasie ciezkich treningow ale dawalam rade. Ide wlasnei na opalanko, to do pozniej. papa

Gość titi
zastanawiałam się własnie czy na głodówce nie mozna pić zielonej herbatki?:)

Gość kaliope*
piłam na wcześniejszych głodówkach zieloną herbatę i było ok :) dobrze działa też melisa albo mięta mam dziś dzień 9ty:) jeszcze 5, kończę w niedzielę nie odczuwam głodu, jestem spojniejsza tyle tylko, że ćwiczyć mi się za bardzo nie chce, trudno, nic na siłę mam nadzieję, że u Was też ok :)

Gość kabitalka
witajcie. Moj trzeci dzien dobiega konca. jestem cos strasznie padnieta, troche pojezdzilam na miescie zalatwiajac rozne sorawy, ale prawie nie wychodzilam z samochodu. MOze przez ta pogode upalna:/

Gość Anulaska
jaka kapitalka:/ nie iwem oc mi tu wskoczylo! to ja ANULASKA:)

Gość kaliope*
hehe jakaś pomyłka w nicku ;):) nie ma co ukrywać, na głodówce masz prawo czuć się osłabiona. W niektóre dni jest przypływ energii, a w inne wręcz odwrotnie olafuska, jak sobie radzisz po głodówce?:)

aloha a więc się zaczęlo ;) zmiksowałam dziś jakieś 35dkg truskawek z jedną cytryną dopełniłam malakser wodą i taka miksturę piłam podzielona na trzy porcję czytała, że najlepiej jeść kwaśne rzeczy aby poryszuć soki żołądkowe ale wiesz co Kaliope martwię się bo jak mowilam bardzo zalezy mi by 26 lipca wyglądać wyśmienicie - juz tak jest ;) i nie chce tego zaprzepascic wiec postanowilam dzis ze do tego czasu bede jadłą same wazrywa i owoce, myslisz ze to dobry pomysl i ze nie przytyje ??? dzisiejszy dzien to bylo max 300 kcal i nie wiem czy to mi sie odlozylo czy poszlo na budowe nowych komoprek a zarazem zostao spalone ?? ;( heh jutro zakupuje wszytkie ksiazki Malachowa i bede dzielila sie z Wami jego mądrościami ...... buziaki aaa zapomnialabym czuje sie rewelacyjnie i na pewno pod koniec sierpnia robię kolejną ;)

Gość Anulaska
witam was:) wczoraj jak sie polozylam do lozka to myslalam ze umre, takie kolatania w glowie, ciemmno przed oczami, bralo mnie na wymioty-masakrycznie zle sie czulam!! Jak wstalam dzisiaj rano to juz bylo ok wszystko, a teraz znow zaczyna mnie mdlic cos!nie wiem co jest grane:/

Gość kaliope*
trochę powyżej pisałam co pomaga na mdłości :) Dziś cały dzień byłam poza domem, więc czas szybko minął :) 10ty dzień już za mną :) jeszcze 4, pewnie też szybko minie:)

Gość Pewna kobietka_24
Dziś mój ósmy dzień głodówki i mam kryzysik..Czuję się jakbym całkiem opadła z sił..Zauważyłam,że nawet, jak idę nie potrafię przyspieszyć,zero energii!! Tęsknię za jedzonkiem,ale nic mnie nie złamie..!!! Zamierzam ciagnąć głodówkę do ok.20 dni,więc muszę wziąść się w garść.Mam fazę przygotowywania posilków dla wszystkich,więc w domku mają ze mną dobrze:)Ale jak nie jem tak sobie rekompensuję... Wytrzymam,choć ledwo żyję!