Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliope*

kto jest teraz na głodówce??

Polecane posty

Gość kaliope*
ja mam mały kryzys od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o jedzeniu, ale nie dam się złamać i to na sam koniec. Chociaż łatwo nie jest. dziś mój11 dzień :)

Gość aniaaaaaaaaaaaaa
ile wy na takiej glodowce wytrzymujecie?? matko mi sie to wydaje niewykonalene:)

Gość kaliope*
dzień 12ty :) już praktycznie końcówka :) jak tam dziewczyny, dajecie radę??:) co zamierzacie po głodówce?

Gość kaliope*
12ty dzień idzie już w niepamięć, jeszcze tylko jutro i pojutrze :) nikt jakoś nie pisze, co z Wami?:) a może tylko ja wytrwałam z naszego grona ;) trzymajcie się! i dobranoc :)

Czesc wszystkim. Nie bylo mnie dlugo bo bylam na wakacjach. Jak tam gloduace dziewczyny? Kaliope* i jak udala sie Twoja glodowka? jakie rezultaty? Ja sie przymierzam do glodowki ale musze trafic na dobry czas bo zawsze mam jakies urodzinki a glupio tak nic nie jesc na imprezie urodzinowej. Piszcie jak tam wasze glodowki

Gość tojabezjoja
od dzis zaczynam glodowke.planuje najpierw 4 ,5 dni potem takie samo wyjscie. o wile latwije jest mi nie jesc w cale niz byc na diecie.pozdrawiam wsztstkich glodujacych:)

Mi tez jest o wiele latwiej na glodowce niz trzymac diete, chociaz nie robilam nigdy takiej dlugiej glodowki (tylko po jednym dniu w tygodniu). Jak zaczynam jesc to nie potrafie skonczyc, chce mi sie ciagle cos nowego. Taki mam dziwny organizm. Podziwiam te dziewczyny ktore potrafia odmowic sobie slodyczy.

Gość natuska111
Hej wsyztskim mam 15 lat...i chcę schudnac...wiecie jak to jest jak ktos Cie wytyka n ulicy....czy glodowka to dobre wyjscie????pomozcie prosże!!:*:*:*:*