Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasiek

Najdelikatniejszy jaki znacie, leciutki krem nawilżający??

Polecane posty

Taki, który nadawałby sie do cery trądzikowej, nie powodował nabłyszczania przetłuszczającej się cery i zaskórników. Żeby nie zawierał parrafinum oil i innych tego typu świństw No i żeby dobrze nawilżał i nie podrażniał wrażliwej cery. Jest takie cudo???

no własnie w tym problem ;) sklepy sa napewno w Niemczech i w Anglii, ja za swój zapłaciłam 7 funtów ale możesz poszukać na allegro, a jakby nie mieli to poroś kogoś kto sprzedaje produkty Body Shopa żeby wystawił dla Ciebie aukcje

eee tak w ciemno na allegro nie chcę :( A nie ma innego kremu tylko taki trudno dostępny???

no nie wiem czy jest pytałeś więc odpowiedziałam :) tak naprawdę w Polsce nie byłam zadowolona z żadnego kremu, bo po każdym się błyszczałam, no może Oilatum Soft dla dzieci i niemowląt był ok, ale nie byłam po nim matowa nie wiadomo jak długo

Gość trepik
fajny jest Vita Sensilium Dr i.Eris taki nawilżający do skóry wrażliwej/alergicznej, szybciutko się wchłania i przynosi ulgę , popros o próbkę w aptece

Gość Zielono mi...
Dove nawilżający

Gość avon naturals algi i bambus

Dove jest niemiłosiernym tłuściochem i do cety przetłuszczającej się na pewno nie jest dobry. Poza tym zawiera parrafinum oil, a ja nie chce takiego!!!

Gość tu znajdzesz wszystko
A moze Barw krem siarkowy? Ale to jest krem matujacy, bardzo lekki.

Gość PiuPiu
Ja bardzo lubię kremy z serii Vichy Oligo25. Są właśnie nawilżające i bardzo dobrze pielęgnują.