Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie prosze

mineta

Polecane posty

Gość powiedzcie prosze

do facetow zdarzylo sie ze mieliscie zamiar zrobic dziewczynie minete ale jak juz przeszliscie do robienia tego to cos was obrzucilo i nie zrobiliscie jej? jesli tak to co to bylo?

Gość noooooooooooooooo
powiedzcie nooooooooooo

Już zaczynałem gdy tu naraz mineta jak nie zacznie mnie obrzucać wyzwiskami: Ciebie to już chyba do reszty pojebało!! Nie zrobiłem jej, podkuliłem ogon, zamknąłem się w sobie, tak mam do dziś.:(:(

Gość powiedzcie prosze
no smialo

Gość za bardzo desperacko twoje
nalegania/błagania o opowiesci brzmia :O

Gość noooooooooooooooo
dla mnie wcale tak nie brzmi, jestem ciekawa, czy np. spotkaliscie sie np z zapachem wykluczajacym zrobienie minetki?

Gość powiedzcie prosze
dokladnie chodzilo mi o to czy np byl brzydki zapach i nie mogliscie tego zrobic albo nie spodobalo wam ise to co zobaczyliscie albo nie byla ogolona

Gość skara
nawet jesli ktoremus sie przydarzylo to sie nie przyzna

Gość stateczny
idziesz z facetem do łóżka i nie myjesz się, coś z tobą jest nie tak

Gość RenataR
Tak spotkali sie z zapachem "sledzi"buahahahaha. Mnie osobiscie sie tak nie przytrafilo, ale slyszalam wypowiedzi facetow na ten temat. Nie rozumiem jak mozna dac sie dotknac facetowi bedac uprzednio nie umyta itd.........sama bym sie zle czula...dajcie spokoj. Co za kobiety....Przyrownajcie sobie odwrtona sytuacje?!Ciekawe jak Wy byscie sie czuly......

Gość ------------
mnie się zdarzyło że nie mogłem. pamietam to był moj pierwszy raz, bardzo tego chciałem i pomimo tego że moje dziewczyna nie chciała to jednak spróbowałem no i nie było za ciekawie, cały dzień razem później impreza i to było nad ranem tak że można sobie wyobrazić ;) no ale się nie zraziłem hehehe teraz uwielbiam to robić i prawie zawsze smaczek jest tak nakręcający że zapominam o wszystkim. i jak jest taka świeżo umyta to też nie jest najlepiej hehehehe każdy ma swoje smaki hehehe :P :P :P

Cipka ma specyficzny zapach i jak się jest podnieconym to ten zapach zwiazany jest z seksem i podnieca faceta gdy juz ma doswiadczenie Jak robiłem pierwszy raz to byłem ciekawy jak to wyglada i poczatkowo poogladałem a potem zacząlem lizać i sprawdzałem reakcje partnerki.Zupełnie nie zwracałem uwagi na zapach w każdym razie nie pamietam