Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona natalka

Zgubilam sie i staram sie odnalezc....

Polecane posty

Gość zagubiona natalka

mam mezczyzne, bardzo kochajacego. troskliwego, ale tez majacego swoje za uszami, wiele rzeczy mnie denerwuje.... Zle postapilam wobec niego, zle sie czuje... Ale odzyskalam zdrowe zmysly i staram sie naprawic wszystko co zepsulam... !! :) mam co jakis czas "mysleniowe" o bylym i mecze sie z tym, ale... to w kocu byly... Dziewczyny czy wy tez sie tak pogubilyscie w zyciu, ale w pore sie zorientowalyscie ze mozecie stracic cos bardzo cennego....

Gość zagubiona natalka
Dokladnie.. Grunt to w pore sie w tym wszystkim polapac i wiedziec kiedy zawrocic... Mam nadzieje ze juz nigdy mi sie to nie zdarzy... Bo bylam sklonna rzucic wszystko... :(

Gość zagubiona natalka
Moze to nie tak.... Nie wiem jak to wytlumaczyc, ale byly mi zrobil wielka krzywde, a po latach (3) chyba go wyidealizowalam, choc w sumie nie jest tego wart. Byl wielki powod zerwania, a mi sie chyba zapomnialo o tym ;) ;) Wiesz czlowiek zawsze mysli ze jest lepiej tam gdzie go nie ma... Az sie boje pomyslec co by bylo jakbym to wszystko rzucila :(

Gość podupadła duszyczka
Najważniejsze to teraz trzeźwo patrzyć na to co jest, żeby tego nie zmarnować. Ja popełniłam wiele błędow.. i bardzo żałuję. Tweraz jest czas, żeby wsyztsko naprawić, nadrobić. Przeszłośc pozostawmy za sobą. Ważne to skupić się na teraźniejszości i dbać o to, co się ma. Kochać i pielęgnować :)

Gość zagubiona natalka
Oby nie zmarnowac szansy i wyciagnac wnioski na przyszlosc :) Tylko czy podolam... Czy znow nie zwariuje...

Gość podupadła duszyczka
trzymaj się.. myśl cały czas o tym, ile masz do stracenia