Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ataka_jedna

niech ktoś ze mną pogada, bo ...nie powiem co

Polecane posty

Gość ege siege
ja chcę , natomiast mnie żadna kobieta nie chce , nawet nie pytajcie o mój wiek , starym kawalerem jestem , zastanawiam się właśnie , gdzie wyjechać na urlop i gdzie poznać samotną kobietę , którą mógłbym zaprosić na wspólny urlop i zasponsorować kobiecie wypoczynek , może jest tu wolna kobieta ?

Gość ataka_jedna
stary, poprawiłeś mi humor....przyznaj się, kim jesteś, ze tak dobrze udajesz idiotę?

Gość ege siege
masz rację , jestem starym idiotą , który nadal wierzy w miłość :)

Gość amalinojagoda
jest, ale ze mna jest taki problem, ze ja sie tak zniechecilam do płci przeciwnej ostatniej, ze chyba pojde z kolezanka tego kota kupowac

Gość amalinojagoda
a ja gdzies czytalam, ze ta cala milosc i zakochanie to po prostu nadmiar substancji produkowanych przez hormony, i moze to prawda?

Gość ege siege
Kot nie będzie przeszkodą w naszym związku :)

Gość ataka_jedna
o to to...ja też to mam ege siege---> związku? zebys mnie ograniczal? bosz, wiecie 10lat temu mi jeden klatkę wymalowal, do dzis są te napisy :o... najlepsze jest to jak obie strony udają, ze wcale im nie zalezy na seksie..porypane to zycie

Gość amalinojagoda
fajne te napisy? super pamiatka!

Gość ataka_jedna
wiesz nie wiem, bo na tej klatce to i tak juz wszystko odpada, więc ... sąsiad taki jeden wyzał mi milosc jak mialam 15lat..ech...i wyjechal z rodzicami..to byly czasy:)

Gość ege siege
Każdy lekarz powinien wypisywać receptę na seks , lecz tego lakarstwa nikt nie kupi w aptece , najlepsze lekarstwo na samotność , ból głowy i inny globus oraz stresy , po cholerę klatkę malować, jeżeli w gniazdku jaskółka woli samotnie żyć i mieszkać ?

Gość amalinojagoda
tez milo wspominam takie czasy, ja dostalam konwalie zebrane na cmentarzu, bylismy na spacerze, do dzis to milo wspominam, ta randke dance macabre:)

Gość ataka_jedna
no, ja jeszcze przedtem dostalam list milosny - mialam taki z..any rok w szkole i potem dostalam na wyjezdzie ten list i figurkę Smerfa ..ech :) mialam 12lat..jacie

Gość ataka_jedna
ege siege-->jaka jaskółka?

Gość ege siege
konwalie zebrane z cmentarza otrzymałaś , piękne kwiaty , szkoda, że Tobie zniczy nie podarował i więńcy zebranych :)

Gość ataka_jedna
no nawet mi sie dzieki Wam nie chce płakać:).a czasem to jak sobie ryknę nad klawiaturą to az mnie potem bolą oczy

Gość amalinojagoda
przynajmniej te konwalie byly dane od serca, a ja tez czasem placze nad klawiatura i tez usmiecham sie do monitorka:)

Gość ataka_jedna
ege siege--> i co proponujesz? ile masz lat?

Gość ege siege
Różę chcę Tobie podarować i zaprosić chcę Ciebie na gorącą czekoladę i zwiedzanie Starówki , czy pozwolisz się zaprosić ?