Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperasos

tak mi smutno, tak mi źle....

Polecane posty

Gość desperasos

i całe do życie do dupy!!!! Niech mnie ktoś pocieszy, bo mam doła jak diabli :(

Gość mam coś dla ciebie
jak się już wszystko spier... to moze być już tylko lepiej :) wiec głowa do góry ,często tak mam i krzatam sie wtedy bez celu

Gość desperasos
no właśnie ja się boje,ze wszystko spierdoliłam :(

Nie ma tego złego...co nam na dobre nie wyjdzie :-) to pewnych tematów potrzeba dystansu i CZASU...w trudnych chwilach warto skupić się na tym co dobre

Gość desperasos
tylko problem w tym,że ja teraz patrze na pewne rzeczy z perspektywy czasu i żałuje.... i wiem,że mogłabym to cofnąć, wrócić do tego za czym tesknie, ale dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi i wiem,że byłoby jeszcze gorzej. Wiem pomieszane z poplątanym, ale dół mnie taki dopadł, że szok!!

Gość desperasos
tylko problem w tym,że ja teraz patrze na pewne rzeczy z perspektywy czasu i żałuje.... i wiem,że mogłabym to cofnąć, wrócić do tego za czym tesknie, ale dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi i wiem,że byłoby jeszcze gorzej. Wiem pomieszane z poplątanym, ale dół mnie taki dopadł, że szok!!

Gość podupadła duszyczka
a wiesz co że ja też chyba spierdoliłam sobie życie... najpiękniejsze co miałam może jest zmarnowane. I cajgorsze jest to, że wciąż nie wiem, jak skończy się ta historia. Wczoraj siedziałam na necie i szukałam czegoś o depresji, zabijaniu się i takie tam, żeby sie zdołować na maksa i zasnąć wreszcie. Znalazłam taki tekst: "Zawołaj Jezusa aby ci pomógł!" Może to neizbyt śmieszne, ale tak mnie wczoraj rozwalił ten tekst.. Jak można człowiekowi na skraju rozpaczy radzić coś takeigo..I tak się zdziwiłam że nawet mi się weselej zorbiło hehe