Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdax

Dziewczyny jak się czułyście po wzięciu.....

Polecane posty

Gość magdax

pierwszego opakowania tabletek antykoncepcyjnych?

Gość aniabaja21
ja nie dawno wlasnie zczelam brac,teraz koncze 4 opakowanie(jeanine).Wczasie brania pierwrzego opakowania wogole nic nie odczowalam,ze biore jakies tabsy.Ale to zalezy od organizmu i tabletek,wiec kazdy reaguje inaczej.

Gość auuauauaua
nudności, nudnoiści, nudności, bóle głowy , łydek ....

Gość anonymous
Normalnie. Tylko plamienia przez pierwszy miesiac.

Gość magdax
No właśnie ja mam plamienie, bóle i zawroty głowy, piersi mnie bolą,jestem nerwowa itp. Już sie zaczełam zasanawiać czy tak powinno być.

Gość auauauuuuuuuuua
może tak byc nawet przez kilka miesięcy...

Gość olunia23xxx
ja wzielam rozpoczelam opakowanie pierwszego dnia okresu i ten okres trwa do tej pory czyli juz 10 dni!!! a moze to jest to "plamienie"? co za roznica, nie moge wyjsc z domu bez podpaski, bo przez pol dnia nic nie leci, ale w kazdym momencie moze znowu cosik wyciec... W dodatku ta krew jest caly czas dosc mocno czerwona:( czy powinnam leciec do gina?? zaznaczam, ze ogolnie czuje sie bdb i ze ... to moja pierwsza miesiaczka po porodzie...i pierwsze tabletki w zyciu...

Gość magdax
Ja z tym plamieniem mam identycznie-stąd mój niepokój i to pytanie. Do tego jeszcze doszły okropne pryszcze na twarzy i plecach, wygladam jak nastolatka, którą nie jestem. To moje pierwsze opakowanie i licze ze to minie bo jak nie to raczej zrezygnuję z tabletek.

Gość aniabaja21
ja rownierz mialam przez pierwrzy miesiac plamienia, ktore nie wystapily juz w drugim opakowaniu.nie przejmojcie sie dziewczyny to jest normalne. i chyba nawet na ulotce jest cos o tych plamieniach przez pierwrzy miesiac.

Gość puniaaa
Jesli takie reakcje towarzysza braniu tabletek antykoncepcyjnym to oznacza tylko jedno, sa zle dobrane dlatego tez powinnas isc do ginekologa powiedz co jest grane ,a gina zaleci ci inne.Przy dobrze dobranych tabletkach nie powinnas miec zadnych dolegliwosci.Ale co jest juz rutyna przy kazdych tabletkach anty.zmiejsza sie ochota na sex,niestety.

Gość zielonozoltoczerwona
i to jest wlasnie najglupsze - bierzemytabletki, zeby moc sie czesciej i swobodniej kochac, a tu co? zero ochoty. kiedys myslalam o seksie bardzo czesto, teraz jedyne co mysle to -e tam!:(

Gość dareczka
witam!biore tabletki(harmonet) dopiero od 16 dni przez pierwsze dni mialam straszne mdlosci i zawroty głowy,zadnych krwawien ale w ciagu ostatnich kilku dni wyskoczylo mi troche pryszczy ale nie wiem czy to od tabsow czy od upalow