Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjadelicja

spora nadwaga na początku ciąży....

Polecane posty

Gość szczesliwa_mama
To nie jest forum pt. "kto kogo bardziej obrazi" więc po co tu wlazłaś lumidi ??????????????? Idź i obrażaj gdzie indziej bo tu takie chamstwo nie jest potrzebne !!!! Alicjadelicja nie przejmuj się takimi komentarzami bo piszą je ludzie którzy mają jeszcze większe i powazniejsze problemy niż Ty ale im już nikti nic nie pomoże więc włażą tutaj i obrazają innych.

Gość alicjadelicja
rece opadaja jak sie czyta lumidi. zatrułaś sie własnym jadem , bo ja właśnie nie mam zamiaru sie objadać :D i o tym piszę od samego początku. objadałam sie przed ciaza dlatego utyłam. szcześliwa mamo---pójde w twoje ślady. a stokrotka zarezerwowała sobie nick tylko na mój topik :P

Gość szczesliwa_mama
Alicjodelicjo trzymaj się jednej i głównejk zasady "Jedz dla dwóch a nie za dwóch" !!! Tylko zdrowe jedzenie, bogate w witaminy, może być często ale nie dużo. Pamiętaj o tym a na pewno urodzisz zdrowe dziecko (bo chyba to jest najważniejsze) i sama dużo nie przytyjesz a po ciąży będzie Ci łatwiej zgubić zbędne kilogramy bo przyzwyczaisz się do zdrowego jedzenia. Powodzenia !!!

dziewczyny ile jadu wylewacie na drugą kobiete, to straszne !!!! założcie sobie nowy temat i tam obrzucajcie się obelgami nawzajem nie obrażajac innych

Alicjo nie przejmuj sie i jeszcze raz powodzenia !!!!

Nie zarezerwowałam sobie tylko na twój topic tylko dopiero co go sobie zarezerwowałam ale zdaje się,że nie o tym rozmawiamy, prawda?

Gość lumidi
nie .....nie rzuciałbym swojego faceta gdyby przytył bo mój tez ostatnio utył 10 kg. Ale zmobilizowałam go do tego zeby cwiczyła i cos z tym zrobił. Wiesz dziewczynko co to jest pociag fizyczny??? czy moze w twoim związku tego nie ma??? wątpie zeby mój facet przutył nagle do wagi 120kg....zeby dalej chciało mi sie z nim bzykac.........i czuc na sobie jego falujące fałdy tłuszczu. zauwazyłam ze wszystkie te co bronia autorki same pewnie wygladaja jak zapuszczone ściery

Gość lumidi
ostatnio nawet jak jechałam w autobusie...usiadla koło mnie dziewczyna baaardzo otyła..i na dodatek ciężarna. Ubrała sie w jakis obcisły dresik który bardzo wyeksponował jej wielki brzuch...i wystające opony na brzuchu. Wszyscy spojrzeli na nią z totalnym obrzydzeniem...az sama sie zorientowała bo zaczęła szybko obciągac sobie bluzę...zeby zakryc brzuch. tak to jest....tylko wy sobie wmawiacie na pocieszenie ze tak nie jest...ze czy gruba czy chuda tak samo jest atrakcyjna. Błąd. I same dobrze o tym wiecie!!

Gość lumidi
stokrotka------łapiesz mnie za słowa:-D utył 10 kg w 3 miesiące. Szybko, nie powiem. Skutek objadania sie na noc i wpierdzielania słodyczy.

lumidi dla wyjaśnienia mam 160 cm wzrostu waże nie całe 50 kg nie mam problemów z wagą i dbam o siebie.....ale to co piszesz bardzo źle o Tobie świadczy, nie szanujesz ludzi, nie szanujesz drugiej kobiety, obrażasz kogoś kogo nie znasz....zastanów sie nad sobą kobieto !!! ciekawe co zrobisz jak sie zestarzejesz i nie bedziesz wyglądać korzystnie zastrzelisz sie??????? wiesz jakbyś sie czuła gdzyby ludzie oceniali Cie po wyglądzie tylko i wyłącznie hmmmmmmm a zdrugie strony to tak rewelacyjnie wyglądasz żeby oceniać innych???? dał Ci ktoś do tego prawo ?!?!?!?!?!!?

Gość lumidi
paulka------a kto tu mówi o tym ze takim osobom nie nalezy sie miłosc?????? nie o tym mowa. a nie zauwazyłas ze zwykle takie osoby sa samotne??? bo zbyt ciężko im znaleźc partnera??? cos w tym jest. Ale nikt tu nie pisał ze kto gruby albo bez reki to nie zasługuje na miłosc. Z palca sobie to wyssałas czy co???

Gość alicjadelicja
lumidi, głupia babo, stokrota jest po twojej stronie! p.s. ja nie muszę, jak ty, jeździc autobusami :D

Paulka123 --------- masz racje nie najwaznieszy jest wyglad czlowieka a jego nastawienie do zycia charakter itd. mam 23 lata jedna ciaza juz za mna teraz jestem drugi rac w ciazy przy pierwszej ciazy przytylam 30 kg (waga sprzed ciazy 60 przy wzroscie 160 cm) po ciazy wrocilam do swojej wagi a teraz 6 miesiac i + 20kg a moj maz jak mnie kochal tak dalej mnie kocha i swiata poza soba i naszymi dziecmi nie widzimy:) a ten kto pisze ze jak sie ma za duzo kilo to seks jest gorszy jest pusty i baaaaaaaaardzooo ograniczony

Gość lumidi
taaaa............macie rację.......jak postawisz przed oczyma faceta 2 kobiety- jedną o figurce modelki cos w stylu C. Crawford....a drugą o 30 kg od niej tęższą, z fałdami i cellulitem.....jak myslicie......na którą mu sie oczka zaświecą? czy Wy naprawde wierzycie w to co piszecie?? czy rzeczywiscie jesli autorka postu stanie przed lustrem........powie sobie ze nie ma kompleksów? ze taką siebie lubi??? i wy tez tak macie??? nie sądze. Gdyby tak było nie byłoby tyle wątków z tematami cos w sylu "jestem gruba, chce schudnąć". otwórzcie oczy!!!! faceci sa wzrokowcami, lubią piekne, atrakcyjne kobiety!!! i nie wmówicie mi miłe panie ze jesli wasz facet, którejkolwiek z was-----jesli zobaczy na ulicy zajebistej laski......to nie obejrzy się za nią lub w inny sposób nie zwróci na nia uwagi!!! błagam nie pokazujcie tego jakie jestescie tepe!!!! bo zal mi was!!!

Gość alicjadelicja
ja nie mówię, że on szczupłe uwaza za brzydkie a mnie ma za cud ale podobamy sie sobie na wzajem i kochamy sie. mój mąż nigdy nie obejrzał sie za inna dziewczyną, przy mnie oczywiscie. a tak poza tym to raczej dziewczyny sie za nim oglądają. takie mam ciacho w domu ;)

Gość MNIEJ ŻRYJ

Paulka nie wiem czy już się zdążyłaś zorientować ale nie rozmawiamy o ludziach na wózkach albo bez rąk tylko o kobiecie w ciąży, która nie potrafi się opanować z jedzeniem. Postaraj się przeczytać wszystko jeszcze raz, może zrozumiesz.

Alicjadelicja Sama raczej kultura nie grzeszysz, wiec nie zwracaj uwagi innym.Jako \"gospodyni\" topiku, powinnas sie zachowac.I nie zwalaj na ciaze, i burze hormonow.Nerwy nerwami , ale sposob w jaki je okazujesz mowi sam za siebie.

Gość gruba_mama
alicjo - nie daj się prowokować trolom. Jeśli nie będziesz reagować na ich pustosłowie, znudzi im się, same odejdą. Nabijają się z ciebie, gdyż - jak ktoś zauważył - same mają problemy o wiele większe od kilku kilogramów nadwagi. Nie musisz się tłumaczyć idiotkom ile i co jesz.

Gość lumidi
wlasnie o to chodzi. Autorka nie moze zniesc ze ktos tu na tym forum ma inne zdanie, to jej nie bardzo odpowiada ze ktos sie z nią nie zgadza. Stworzyła ten temat po to by kazdy kto tu wejdzie- przytakiwał jej i pisał: tak tak alicjo, jedz więcej to urodzisz bardzo zdrowego dzidziusia. G......prawda!!!!! a przytakują jej babki które mają chyba podobny problem do niej samej.

Gość do alicjadelicja
wiesz na czym polega dyskusja? Czy zakladasz topik tylko po to, zeby wypowiadaly sie na nim kobiety ktore sa w ciazy lub byly i przytyly 20-30 kg?? Wszytskie w ciazy zachowujecie sie jak swiete krowy, zastanow sie troche nad soba i nad tyle ile jesz...

Gość lumidi
w ogóle nie czaje jak mozna było sie tak spaść...jak autorka tematu......wzostu ma tyle co ja z tą różnicą ze ja wazę 30 kg od niej mniej! ludzie.........no trzeba sie troche opanowac! wyglądała jak maszkara przed ciążą to trudno wyobrazic sobie co bedzie pod koniec ciąży.....:( kobieta powinna byc kobietą- zadbaną, ładnie się prezentującą- zwłaszcza w okresie ciąży. No ale nie wielorybem!!! jestes az tak pewna ze Twojemu mężowi to w zupełnosci nie przeszkadza??? mysle ze gdybys schudła i zadbała o siebie a nie wpieprzała wszystko co znajdziesz w lodówce podobałabys mu sie znacznie bardziej. I sorry ale nie wierzę ze nie ogląda sie za innymi kobietami. Nie pokazuj tak bardzo jaka jestes naiwna. Ciąża absolutnie nie zwalnia Cię z tego bys o siebie dbała. Ale Tobie widac na tym za bardzo nie zalezy. I jeszcze oczekujesz ze wszyscy tu na tym forum będą bili Ci brawo. Żałosna jestes kobieto!!!!!

Gość alicjadelicja
wczoraj już mnie tu nie było ale dziś jak to przeczytalam to myślałam że sie zesikam ze śmiechu IDIOTKI: ja właśnie nie żrę w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jakie tępe. Ja utyłam przed ciążą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz odżywiam sie zdrowo, czesto i w małych ilościach!!!!!!!!!!!!!! nie chce żeby mi pisano, ze mam żreć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a pisanie że mąż mnie nie kocha i odejdzie to już paranoja!!!! dodaje linka gdzie można zobaczyć mnie i mojego mężulka. żeby te brzydkie jędze zobaczyły o czym piszą. na tym zdjęciu waże 77 kg. to stronka na której byłam przed ślubem. zdjece asica 24 http://grafit.mech.pw.edu.pl/~czerwin/

Gość lumidi
sama napisałas: "boje sie co bedzie dalej" wiec o co Ci chodzi? nie objadasz sie, zwolniłas tempo i dalej sie boisz ze utyjesz??? juz sama sie gubisz w zeznaniach hehehe:-) poza tym......link nie działa.

Gość lumidi
no obejrzałam. I co ...mam się tym zachwycać? nie ma czym kochana....... Przyznam ze na twarzy wyglądasz dość sympatycznie ale ta twoja figura pozostawia WIELE do zyczenia. Popracuj nad sobą kochana i bedzie lepiej.