Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bukwa

Czy mozna zgwałcić chłopaka?

Polecane posty

Gość Bukwa

Czy można zgwałcić chłopaka? Chodzi mi o samą "techniczna" możliwość tego przedsięwzięcia :D :D Bo wiadomo, że facet musi chcieć, żeby mu stanął... O samym tym, że faceci są silniejsi i więksi nie wspomnę, ale jakby tak zebrać jakieś trzy dziewczyny i zasadzić się na jednego pociągającego, to.. :P :P Bo jeden przypadek już był gwałtu na mężczyźnie był w Norwegii, zakończył się procesem, bo jakaś sąsiadka się zakradła i w nocy faceta wykorzystała, a on jakoś tego niezbyt chciał. Tyle, że Norwegowie, zresztą podobnie jak Rosjanie i Skandynawowie i inni z północy sa niezwykle przystojni i bardzo dobrze wyposażeni przez naturę :) :D Nawet przecież w Rosji jest duzo "rent-boy"-ów :D :p

Gość jukejowski
W praktyce jest to możliwe, chociaż niezbyt łatwe.

Gość ojjjjjjj można
na tym forum dowiedziałam sie, ze kazdy mąz, były mąz- został zmuszony do seksu i do zapłodnienia kobiety mężczyżni są nagminnie gwałceni:O

Gość ohahohah
Wiesz ... zawsze można spić chłopaka :P:P i go wykorzystać ... Ach te telenowele :P

Gość jak jest spity to mu nie staje
:o

Gość Facett..
Zalezy jak spity. Poza tym jak sie nalezycie stymuluje czlonka to mu stanie nawet jak jest połprzytomny. i heja! Facet po pijaku może miec co najwyżej kłopot z osiągnięciem orgazmu, ale w tej sytuacji to hcyba nie takie ważne :)

Gość Bukwa
Moja koleżanka popowiadała mi właśnie, że spitego faceta(bardzo przystojnego, tak, że wszystkie dziewczyny za nim szalały, nie wiem, czy czasem nie był gejem) zgwałciła, bo ona sama mało piła na imprezie, a jemu było już wszystko jedno. :D Fajnie byłoby takich przystojnych w Polsce mało(zazwyczaj są albo gejami albo jakimiś pochodzenia żydowskiego itd.), ale tak w Rosji, gdzie osobiście byłam, to przystojnych i pociągających chłopaków mnóstwo :D :P I mają taką specyficzne, łągodne, słowiańskie wręcz chłopięce rysy... lubię blondynów :D

Gość Facett..
a masz już Bukwa na oku jakiegos kandydata do zgwałcenia?

Gość Pani Profesor
W bani najpierw się jest w ręcznikach, ale później jest basen i chłopaki skaczą do niego, rzecz jasna już w naturze. Byłam w takim miejscu mając 16 lat, to na mnie to wrażenie ogromne zrobiło. Polacy są niestety brzydsi :(

Gość Bukwa
chyba ktoś się pode mnie podszył, w bani jest jak mówi ta Pani Profesor.

Gość Bukwa
Z podszyciem chodzi mi o ten post "na cztery baty"

Gość łeeeeeeee
to prowokacja,olewam temat!

Gość yey
To wkońcu jak? Można czy nie? Bo chyba w końcu przez ta bukwe i jej podszywaczy nic sie nie dowiedzialam. Tylko to samemu trzeba sobie...no włożyć? :D fajnie, by tak było takiego silnego przystojniaka przelecieć, załóżmy upitegp. Pojutrze impreza :D :D Mówcie co chcecie. W końcu równouprawnienie. Nie mówię o zakradnięciu się i zgwałceniu na ciemnej ulicy jakiegoś, bo to przesada i prowokacja podszywaczy, ale tak czemu nie? Nieprawdaż? :D :D

Gość yey
Ale jak jest pijany, to nic nie wie... :) Więc czyli się nie da?

Gość yey
Właśnie ja też się tak zastanawiam, że nawet jak nie chce, to przecież jakby mu zacząć no... miętolic... to stanie, nie ma jak... teraz mówię teoretycznie :D :D

Gość glety
Jest to możliwe ,ale trudniejsze niż zgwałcenie kobiety.JEsli grozisz mu bronią moze sie udać .Mezczyzni sa silniejsi wiec obezwładnić jest trudniej chyba ,,ze podchodzisz od tyłu czy przodu i zasadza mu kopa w jaja wtedy on upada na ziemie wije sięz bólu mozesz go wtedy skuć kajdankami .NAwet jesli jest trzezwy to wzwod mozna wywołać tylko trzeba sie wiele bardziej pomęczyć .Najważniejsze to nie przestraszyć na śmierć (na przykład bronią) bo wtedy to nikomu nie stanie nawet po wysiłku.

Gość glety
również facet złapany na jaja czuje sie bezbronny.Wiec to też jest metoda.Bo wie jesli bedzie sie probował bronić to może kobieta mu je z całej siły wykręcić albo probować urwać zawsze tak jest .

Gość glety
jesli chodzi o picie to musi być co najmniej po 5 - piwach .Z takim w miare trzezwym nie ma szans bedzie sie bronił.

oczywiscie ze mozna zgwalcic faceta ale moze tzrobic tylko drugi facet albo koieta naprawde zdesperowana

Gość agata........2
Powiedzcie coś jeszcze, bo to bardzo interesujące :D :D Wlasnie jak sie ma panowanie nad dżondrami, to chyba rzeczywiscie nad całym, tyle, że faceci noszą spodnie, a nie spódnice, więc trochę ciężej, ale teraz młodzi tak je nosza, że właściwie same prawie nie spadną :P co innego na basenie albo plażt, tam jest wszystko w zasięgu ręki :P nawet jest i prekursorka :P : http://serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34241,3402143.html

Gość taaa taki biznes nowy
"przedsięwzięcia":p to mi sie spodobało hehehe dobre

Gość pewnei tak samo mozna
zgwałcić chłopaka jak zgwałcić prostytutke :O facet miewa erekcje bez zadnych szczególnie nachalnych dążeń ze strony pań, wiec jezeli psychicznie nie chce a fiut i tak stoi to co ? moze so kobiety ktore zrobią sie mokre kiedy ktos je pociera ale psychicznie wcale nie chca uprawiac seksu akurat z ta osob awiec jest to gwałt czy nie ?

Gość Gey
MOŻNA :)

Gość agata........2
sio gey z forum!

Gość Gey
OK :)

Gość geye
sa ok tak dlugo jak sie trzymaja z daleka od mojego kakalka :P

facet zawsze chce nie zawsze moze kobieta zawsze moze nie zawsze chce raczej nie mozna;)

Gość anabeIka21
ja mogłabym kochać się na krągło :)