Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzewko laurowe

internetowa przyjaźń - czy to jest możliwe?

Polecane posty

celem jasne że nie, ale są bardzo ważne. Dobrze dziewczynki ja musze lecieć bo kolega ma do mnie sprawe i zaraz przyjedzie. Trzymajcie się ciepło i jakby co to kontakt na mail. Buziaki:-)

Gość iwek81
Kochaniutki ja też będe uciekać... Pozdrawiam gorrrącooo!

Gość PIŁECZKA
PA DRZEWKO, JA NAPEWNO COS NAPISZĘ

Gość PIŁECZKA
NO CZEŚĆ IWEK, A GDZIE ZAKRĘCONA I ROMUŚ???? POSZLI SOBIE????

już jestem:) byłam sie przejść zakupić coś do zjedzenia, bo zgłodniałam:) drzewko i iwek do zobaczenia:)

studiuje informatyke teraz bedzie juz ostatni rok, a pracuje w banku jako informatyk ....:)

Gość PIŁECZKA
JESTEM JESTEM,

Gość PIŁECZKA
MUSIAŁAM SOBIE KAWKE ZROBIĆ

a studiujesz dziennie czy zaocznie? jak to godzisz z praca? pewnie teraz mało zajęć:) tzn na ostatnim roku bo teraz to już po sesji :)ja studiowałam dziennie i cały czas pracowałam wiec wiem że jest to możliwe:)

no piłeczka fajnie ze już jesteś:) ja pojadłam :) ale teraz to już z herbatka:) a kupiłam sobie dziś tymbarka active life z guaraną:) ciekawe czy doda mi energii:):) :-D

studiuje dziennie ale po 3 roku uczelnia zaklada ze ludzie chca isc do pracy ...dlatego jest taki dziwny tryb dzienny w trybie wieczorowym. zajec nie zawiele jest ale sa dni ze po pracy prosto na uczelnie, i tak nieraz wychodze o 8 z domu i wracam o 21 ale to moze 2 razy w tygodniu. Mozna sie przyzwyczaic :)

Gość PIŁECZKA
ZAZDROSZCZĘ CI ROMUS TEGO STUDIOWANIA, TEZ BYM JESZCZE CHĘTNIE POSTUDIOWAŁA

Gość PIŁECZKA
W FUNDUSZACH MÓJ DROGI- PO PROSTU NARAZIE MNIE NIE STAĆ

no właśnie piłeczka:) studia można zacząć w każdej chwili:) ja w sumie niedawno skończyłam:) wiec zrobie sobie krótką przerwe ale mysle juz nad podyplomowymi:)

Gość PIŁECZKA
JA TEZ MYSLAŁAM O PODYPLOMÓWCE, ALE TO TROCHE KOSZTUJE A POZA TYM NIE WIEM CZY JEST WOGÓLE SENS WYDAWAĆ PIENIĄDZE NA STUDIA W TYM KRAJU BO PO PIERWSZE CZŁOWIEK NIEWIELE SIE NAUCZY A PO DRUGIE NIE MOŻNA ZNALEŻŹ NORMALNEJ PRACY

fakt, kasa jest potrzebana, a z praca to też różnie bywa:) no ale co tu nie mówić patrza na cv, im wiecej tym lepiej:) dlatego szukam czegos co naprawde mi sie przyda, ale masz racje piłeczka studia w Polsce to niewiele nauczą

Gość PIŁECZKA
TAK SŁONKO PATRZĄ NA CV ALE CORAZ CZĘŚCIEJ PATRZA NA DOSWIADCZENIE I UMIĘTNOŚCI, ROBIA JAKIEŚ PSYCHOTESTY I TYM PODOBNE, ŻEBY SPRAWDZIC CZY NAPWENO NADAJESZ SIE DO PRACY A STUDIA WYŻSZE TO JUŻ W SUMIE Z 70% LUDZI UKOŃCZYŁO- WIDZISZ WIĘC JAKA KONKURENCJA!!!

tu sie z toba całkowicie zgadzam, do swojej obecnej pracy zostałam przyjeta przede wszystkim dlatego że miałam doswiadczenie, a studia to juz oczywistość, musisz je mieć, ale liczą sie umiejetności.. a jeśli chodzi o te psychotesty czy te rozmowy kwalifikacyjne, to naprawdę sa czasami po prostu nieziemskie:)

Gość PIŁECZKA
OJ WIEM COS NA TEN TEMAT, RAZ BYŁAM NA TAKICH-ISTNE PRANIE MÓZGU!!!!!!

rzeczy o jakie oni pytają wydaja sie naprawde bezsensowne, ale tak naprawde to doskonale daja odpowiedzi na te pytania, które chcą uzyskać:) ale to jest psychologia:)

Gość PIŁECZKA
MASZ RACJĘ, A GDZIE SIE PODZIAŁ NASZ RODZYNEK????? ROMUŚ PRZEPRACUJESZ SIĘ!!!!!!

Gość PIŁECZKA
A CZY ROMAN TO TWOJE PRAWDZIWE IMIĘ??????