Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbulbo

przeczucia

Polecane posty

Gość bbbbbulbo

czy przewidywałyscie kiedyś, że będziecie miały w dalekiej przyszlosci problemy z ciążą?? i te przewidywania się sprawdziły?? chodzi mi o zwykłe przeczucie,

och, pewno każda takie ma, mi się wydwało, że wogóle w ciążę nie zajdę, nie wiem dlaczego :) a zaszłam od pierwszego strzału potem mi się zdawało, że na pewno coś będzie nie tak, czytałam ciągle o patologii i wrodzonych wadach u dzieci... oczywiście nic z tego się nie potwierdziło, dzieci zdrowe i wszystko ok taki człowiek głupi jest

Gość bbbbbulbo
no własnie ja mam takie durne przeczucia,,aż się boję zajść w ciąże, bo wydaję mi się ze jak w nią zajde h , to cos będzie nie tak,,, jakaś psychiczna jestem chyba..

wręcz przeciwnie, jesteś normalna :D Ja jak urodziłam pierwsze dziecko to nie mogłam uwierzyć, że jest zdrowe :D po tych moich wizjach Albo obie psychiczne jesteśmy może...

Ja myslalam sobie zawsze, ze nieuda mi sie zajsc w ciaze... Nawet nie wiem, skad takie mysli mialam... Moze dlatego, ze mialam nieregularnecykle... w każdym razie jak zdecydowalismy sie postarac o dziecko, udalo nam sie za pierwszym razem... Na razie wszystko przebiega bez problemow... A wiec te przeczucia czesto sa bezpodstawne... glowa do gory...

Gość bbbbbulbo
mam taką nadzieje:) dzięki za słowa otuchy:) a tak w ogole to juz się nie mogę doczekać aż będe mamą.. ale to jeszcze troszeczkę..

Gość bbbbbulbo
Paulka ile masz latek?

Każda mama trzęsie się o ciążę i zdrowie dziecka. To jest absolutnie normalne. Pomyśl, że absolutna większość dzieci rodzi się zdrowa :), a nawet jeśli nie daj Boże coś jest nie tak, to medycyna jest na bardzo wysokim poziomie :). Zobaczysz, że wszystko będzie super :):):) 🌼

Gość bbbbbulbo
20 lat i się martwisz??? poczekaj jeszcze trochę, wyjedz sobie na jakies wakacje z parnerem, zapomnij o tym , może wtedy się uda:) będziesz odprężona, zrelaksowana:) powodzenia :*:*

Gość RÓŻOWA KREDKA
PAULINKA powodzenia