Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wimek77

kryzys w młodym małżeństwie

Polecane posty

Gość wimek77

Szukam porad i pododnych doswiadczeń jak rowiązywać problemy poważne nie chcemy jescze iść do poradni jest ktos kto chce pomóc?

Gość czyżby.....
IQ w granicach 140 nie zapobiegało powstawaniu kryzysów? ;-) Kryzysy erotyczne rozwiązuje się u seksuologa, psychologa albo w najgorszym razie u psychiatry. Z takim IQ nie powinieneś był zadawać tego pytania w tym miejscu.

Gość wimek77
5+ za przejrzenie rozmówcy, szczerze powiedziawszy to wszystkie zaproponowane sposoby prrzez Ciebie znam tylko jeszcze nie chcemy a co tego czy tu czy nie tu no obawaiam sie ze masz racje ale spróbowac wartyo

Gość Polecam....
rozmowę z Panią Profesor, naprawdę przemiła osóbka. Bywa tu czasem na forum. Myślę, że doradzanie Tobie spowoduje u niej coś na kształt dydaktycznego orgazmu. Jako specjalistka od map i kartografii nie tylko wskaże Ci odpowiedni kierunek, ale zaplanuje też całą trasę przez żywot Twój codzienny i z pewnością uchroni przed rafami (kryzyzsowymi) na ocenie Twego erotyzmu. Poszukaj jej! Zrobi to w imię miłości bliźniego swego.

Gość wimek77
pomyliłem się:o 140 to mam wzrostu i waże 135kg...penisa szukam pincetą a w zwałach tluszczu przechowuje zuzyte prezerwatywy mojego kochanka:classic_cool: