Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szitafak

Dobra! Dość tego dobrego! Mam tu właśnie wielkie, straszliwe....................

Polecane posty

Gość szitafak

Gość szitafak
plastry depilujące i nie zawacham się ich użyć:p Idę sobie wydepilować odbyt i boję się, że nie przeżyje tego, także adios:o Jak ktoś z was przeżył taki zabieg, to dajcie znać- będziemy łączyć się w bólu;):p

Gość szitafak
Dobra, idę:o Ale się boję:o Mam nadzieję, że nie wyrwę razem z plastrem kiszki stolcowej:p

Gość Zazwyczaj
się wyrywa :O

Gość szitafak
aaaaaa:o Nie sądziłam, że będzie takl strasznie. Kiedyś wydepilowałm sobie plastrami całe bikini (ale nie wszystkie włosy) i przeżyłam. Teraz jakoś gorzej mi poszło:o Miałam tylko 2 plastry, ale d3epilacja odbytu jakoś specjamnie się nie udała:o Bosz. Czy ktos kiedyś próbował depilować sobie te okolice plastrami???

Gość szitafak
I co? Udaje się to jej???:o Bo szczerze mówiąc ja nie lubię nawet depilacji bikini:o Chociaż depiluję tylko to, co wystaje poza majtki, resztę depiluję kremem w razie potrzeby... Myślałam, że depilacje woskiem będzie dobrym rozwiązaniem, bo starczy na długo i nie będę musiła użerać się z włoskami tam... Ale widzę, że to dość złożony problem:o