Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Supremcia

Koleś

Polecane posty

Gość Supremcia

Co sądzicie o kolesiu który ma 21, rocznikowo 22 lata i nigdy nie miał żadnej laski. Nigdy się nawet nie całował, miał mało koleżanek, prawie w ogóle. Niedawno poznałam takiego chłopaka. Brzydki aż tak bardzo nie jest, jedyne co w nim źle wygląda to wzrost. Ma 170 cm. Ale sami powiedzcie co o takim sądzicie ???

Gość Miloser
Szczerze powiedziawszy to ciężko widzę jego życie uczuciowe. Skoro we wieku 22 lat nie potrafi się całować? Nie chcę krakać ale obawiam się że skończy się na dożywotniej samotności!

Gość a co myslicie o
o 17nastolatce co tez nigdy sie nie całowala itd,i tak jak w opisie tego chłopaka to tez nie normalne?

Gość Brybuna Lorda
Prawda jest taka że każda dziewczyna nigdy nie jest za stara aby rozpoczynała życie uczuciowe. Natomias facet we wieku 22 lat to już jakiś staż powinien mieć. Czarno widzę losy kolegi Supremci :(

Gość Unijna
Tak! Teraz jesteśmy w Unii i od facetów wymaga się aby byli wysocy, mieli duże stopy i bylu dobrymi kierowcami oraz kochankami!

Gość ja mam 24 lata
nigdy sie nie calowalem nie uprawialem seksu nie mam kolezanek kolegow troche mam

Gość serio mowisz
?

Gość anii
No bez przesady, młody jest ma dopiero 21 lat, wszystko przed nim. Bo jeszcze uwierzę, że 15 latka, która pije, pali, uprawia seks i baluje po nocach, to jest standart w Polsce i to jrst jak najbardziej normalne.

Gość ja mam 24 lata
mowie serio

Gość anii
Mam koleżanke, która ma 25 lat i nie całowała się facetem, z żadnym nie była w związku, no i oczywiście nie spała z żadnym. Czy uważam ją z tego powodu za jakąś nie normalna? Nie, co prawda jest trochę ewenementem, ale dla mnie, to nie jest żadna ułomność.

Gość i pewnie jest bardzo brzydka

Gość anii
wiesz właśnie jest ładna, naturalna blondynka, szczupła. fakt, że za mało wychodzi do ludzi i nie poznaje facetów.

Gość a wysoka czy niska

Gość anii
ma z 160 cm wzrostu ;).

Gość czyli jest normalna
No jakby miała ze 180 cm wzrostu to bym pomyślała że żaden facet jej nie chce bo za wysoka ale skoro ma 160 cm to nie powinna mieć z facetami problemów no nie?

Gość anii
No tak, nawet na pewno niejednen ją podrywał. Teraz ostatnio mówi, że szuka faceta i żebym jej pomogła, tylko jak jak ona siedzi w małym miasteczku, tam ciężko kogoś poznać sensownego, bo mało młodych ludzi jest.

Gość anii
Dla mnie wszystko jest ok, jak ktoś nie ma chłopaka czy dziewczyny i ciągle na to nie narzeka. Bo jak nie ma i ciągle marudzi i nic z tym nie robi, żeby kogoś poznać, to mnie to bardzo wkurza.

Gość badboy
ja mam 27l i tez nie mialem dziewczyny :( a brzydki nie jestem

Gość anii
Badboy a Ty starasz się poznawać dziewczyny, gdzieś bywać?

Gość ModernTalking
Badboys ty murzynie. Ja jestem Dieter Bohlen a moją laską jest C.C. Catch !!!

Gość badboy
no wlasnie mam troche z tym problem

Gość anii
no to musisz wyjść do ludzi, jestem pewna, że jak zaczniesz bardziej się starać, to prędzej czy poźniej spotkasz jakąś fajną dziewczynę.

Gość anii
no to zaczepiaj przez internet, serio mówię, jak byłam młodsza i wolna, to tak robiłam ze skutkiem bardzo dobrym, bo mojego chopaka na tlenie znalazłam :)

heh problem tkwi w mojej psychice :( i nie chodzi o samo zaczepianie chociaz jestem tez troche nie smialy

Gość anii
a jaki problem? wiesz czasem ludzie podchodzą do życia tak jakby wszystko im musiała się udawać, a jak się nie udaje, to zaraz rezygnują, wycofują się, przez to dużo tracą.

heh mieszkam z rodzicami, w domu mamy nie zaciekawie :( rodzice mi w niczym nie pomoga o wszystko musze sie praktycznie sam martwic :(